Harrington tentokrát nezářil, zopakoval úvodní kolo

Harrington tentokrát nezářil, zopakoval úvodní kolo

Pádraig Harrington na rozdíl od Leeho Westwooda a Ernieho Else prošel do víkendových bojů. V sobotu dopoledne se mu ovšem příliš nedařilo. 


Pádraig Harrington v pátek nezachyboval a díky čtyřem birdie se přesně vešel do víkendových kol. Jenže sobotní runda, kterou začal pět minut před devátou po boku Jamese Morrisona, mu příliš nevyšla.

Po chybě na jedničce musel zkousnout bogey, následně si náladu vylepšil na čtyřparech čtyři a šest, kde pro změnu zaskóroval. Úvodní devítku přesto dokončil v paru, neboť na tříparové sedmičce hrál bogey.

Druhou devítku sice načal úspěšným puttem do birdie, v dalším průběhu hry ale přišly hned tři bogey. Náladu mu tak zlepšila alespoň závěrečná osmnáctka, kde si po fantastické příhře jedním puttem udělal radost v podobě birdie.

I přesto dnes jednu ránu ztratil a zahrál stejný výsledek jako ve čtvrtek, tedy 73 ran. Momentálně se irský golfista nachází na dělené 69. pozici a i zítra jej tak čeká brzký flight. Dodejme, že jeho dnešní parťák James Morrison zopakoval včerejší kolo za 68 (-4) a s průběžným skóre -7 se posunul do první třicítky.