InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Čarodějnická párty pro děti s kreativními aktivitam

    pátek 26.4 15:00 - Knihovna, Blatná

  • Pecha Kucha Night: Práce jako na kostele – série krátkých přednášek

    pátek 26.4 20:00 - Kostel Narození Panny Marie, Vodňany

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Motor padl na půdě rakouského účastníka EBEL

LINEC – Čtvrté přípravné utkání na novou sezonu v Chance lize sehráli hokejisté Českých Budějovic v pátek na ledě rakouského Lince, čtvrtfinalisty posledního ročníku mezinárodní soutěže EBEL, které se účastní celky z Maďarska, Itálie, Chorvatska, právě z Rakouska nebo třeba české Znojmo. Rakušané rozhodli ve svůj prospěch pod novým koučem Tomem Rowem zejména díky lepší produktivitě – zatímco Motor překonal z podobného množství šancí spolehlivého brankáře Lince pouze jednou, jeho protějšek Milan Klouček lovil puk z branky Motoru hned čtyřikrát. Herně vyrovnané utkání tak nakonec skončilo celkem jasnou porážkou svěřenců Václava Prospala.


Další příprava čeká Jihočechy ve středu 21. srpna (17.30), kdy doma přivítají v dalším mezistátním utkání německý celek Lausitzer Fuechse. V neděli 25. srpna je pak na programu odveta na ledě našich západních sousedů.

EHC Black Wings Linec – ČEZ Motor ČB 4:1 (1:0, 2:1, 1:0). Branky a nahrávky: 16. Florek, 32. DaSilva, 40. McNeill, 60. Lebler – 24. Veselý. Využití: 1–0. V oslabení: 1–0. Přihlíželo 1900 diváků.
Sestava Českých Budějovic: Klouček – Pýcha, Pavlin, Vydarený, Plášil, Suchánek, Svach – Christov, Kloz, Doležal – M. Novák, Prokeš, Veselý – Babka, Přikryl, Endál – Holec, Šimánek, Hawerchuk.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace