Libor Bouček je potřetí v chomoutu: Vzal si finalistku České Miss 2014 | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Libor Bouček je potřetí v chomoutu: Vzal si finalistku České Miss 2014

Svatba Libora Boučka a Gabriely Bendové
Svatba Libora Boučka a Gabriely Bendové (archiv Libora Boučka)

Populární moderátor Libor Bouček (38) potřetí vstoupil do svazku manželského. Oženil se s finalistkou České Miss 2014  Gabrielou Bendovou (27), se kterou tvoří pár už několik let.

Bouček si s Bendovou řekli své »ANO« během obřadu na Okoři. Dle Blesku se hostina uskutečnila v obci Malé Číčovice vzdálené jen pouhý kilometr od zříceniny. V penzionu v Číčovicicích novomanželé oslavili svůj vstup do manželství, podobně jako to před lety učinili Jakub Prachař (35) s manželkou Agátou(34).

Velkolepou svatbu si nenechala ujít celá řada známých osobností. Podle původních informací měly být na obřad pozvány i takové hvězdy, jako je Karel Gott (80) - který nakonec nedorazil, či Jiřina Bohdalová (88).  Svatbu svého kamaráda a kolegy si nenechali ujít Jakub Prachař (35), Lucie Šilhánová (38), Nikola Buranská (27) nebo Patrik Hezucký (49) s těhotnou manželkou.

Moderátor se na sociální síti již stihl pochlubil s radostnou novinkou. Zveřejnil společnou fotografii s Gabrielou a připojil i dojemný vzkaz: „Rodina je absolutní základ jakékoliv společnosti. V pojímání nás dvou je to rodina, na jejímž počátku je pevná LÁSKA muže a ženy. Rodina deklarovaná a oficiálně potvrzená aktem svatby. Rodinu vnímáme jako natolik důležitou, že stojí za to o ní bojovat i ve chvíli, kdy už ostatní jsou skeptičtí. ostatně je to rodina, co tvoří obce, města a země po tisíciletí." 

"A nevím, jestli jako současníci bychom to měli měnit. Jsem nadšen, že jsme dnes za účasti těch nejbližších mohli být prohlášeni za manžele. Bylo to dojemné, veselé, rodinné, jídla bylo dost a oficiálním parterem a podporovatelem byly rodiny, ze kterých jsme vzešli. Nebyl to nejkrásnější den našeho vztahu, protože ty teprve dorazí, neb tenhle okamžik je jen začátkem cesty. Cesty, která nemusí být vždy dlážděná a z kopce. Víme to oba. ale i tak - držte nám palce. láska je ta největší síla světa. Boučkovi. Ode dneška," dodal na instagramu Bouček a jménem svým i své ženy všem poděkoval.

Zatímco pro missku se  jedná o první svatbu, moderátor se ženil potřetí. Poprvé se po půlroční známosti oženil v roce 2006 s Mariannou Ďurianovou (42). Ovšem po necelých pěti měsících pár oznámil rozchod. Druhé manželství s tenistkou Janou Hlaváčkovou (38) trvalo o něco déle, avšak po čtyřech letech mu byl stejně konec. 

 

 

Libor Bouček nerozumí světu sociálních sítí, ale měl by se to naučit!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.