Being As An Ocean odhalují singl Find Our Way z chystané desky PROXY

Joel Quartuccio, Being As An Ocean - Storm Club 2018 | Foto: Michael Kotzur, MonsterMusic

Pětičlenná hardcorová kapela Being As An Ocean pocházející z Ameriky pro fanoušky chystá nové album s názvem PROXY, které má vyjít ještě letos. Bližší informace o vydání desky zatím známy nejsou, ale čekání si můžete zpříjemnit jejich novinkou Find Our Way.

Being As An Ocean byli k vidění v České republice již několikrát, naposledy pak v listopadu loňského roku na putovním tour Never Say Die. Jsou známi svojí bolestivou hardcore duší, texty plnými emocí doplněnými o tvrdé kytarové riffy a to je přesně důvod, proč je fanoušci milují.

Čtěte také: Never Say Die ovládli Northlane. Polar hecovali fanoušky, Casey probouzeli emoce

Nový song Find Our Way však značí, že kapela začala ve své tvorbě více experimentovat a názory na tuto skladbu jsou rozporuplné. Někdo ji miluje, někdo ji akceptuje, někdo by ji raději neslyšel. Co však zůstalo při starém, jsou perfektní vokály frontmana Joela Quartuccio.

Fanoušci tak mohou netrpělivě čekat na vydání alba PROXY a jestli se celá deska ponese v duchu singlu Find Our Way, to je zatím ve hvězdách.


Napište komentář

Tereza Šnajdrová
O Tereza Šnajdrová 111 Článků
Hudba a moje psí kamarádka jsou věci, kolem kterých se točí můj svět. V životě se snažím dělat jen věci, které mě baví a mezi to patří právě koncerty, festivaly a práce. Mezi moje nejoblíbenější umělce patří The Kooks, Enter Shikari, The Doors nebo třeba David Bowie.