Třetí svatba moderátora Boučka: Luxus? Své ANO řekl na zřícenině | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Třetí svatba moderátora Boučka: Luxus? Své ANO řekl na zřícenině

Svatba Libora Boučka a Gabriely Bendové
Svatba Libora Boučka a Gabriely Bendové (archiv Libora Boučka)

Z milionové veselky na zámku do zříceniny. Moderátor Libor Bouček (38) pojal svou třetí veselku na rozdíl od té první v mnohem skromnějším duchu. Svůj velký den D s Gabrielou Bendovou (27) tajil, ale neutajil.

Z modelky udělal paní Boučkovou včera ve 14 hodin odpoledne a vybral si k tomu vskutku romantické místo – zříceninu hradu Okoř kousek za Prahou. Zatímco svou první nevěstu Mariannu Ďurianovou před 13 lety zahrnul okázalým luxusem zámku Lednice a náklady se přehouply přes milion korun, tentokrát vsadil na jednoduchost. Před svou vyvolenou, která oblékla krásné bílé šaty se spadlými rameny, předstoupil ve světle modrém obleku. Když krásnou finalistku České Miss 2014 zrovna neobjímal, dohlížela mu na ni, stejně jako na svatebčany, ochranka.

Rozněžněný
„Jsem nadšen, že jsme dnes za účasti těch nejbližších mohli být prohlášeni za manžele. Bylo to dojemné, veselé, rodinné, jídla bylo dost a oficiálním partnerem a podporovatelem byly rodiny, ze kterých jsme vzešli. Nebyl to nejkrásnější den našeho vztahu, protože ty teprve dorazí. Neb tenhle okamžik je jen začátkem cesty,“ vyznal se Bouček na sociální síti, ještě než vůbec rozkrojil svatební dort. Na ten a hostinu se po obřadu všichni přesunuli do obce Malé Číčovice, kde před nimi slavili vstup do manželství třeba i jeho kamarád Jakub Prachař (35) s manželkou Agátou (34).

Přála i Bohdalová
Dojít tam mohli i pohodlně pěšky za 15 minut – vesnička je od hradu vzdálená zhruba kilometr, cesta autem tak zabere asi 3 minuty. Ke svatební hostině zasedli i herečka Jiřina Bohdalová (88), která dorazila mezi prvními, moderátorka Lucie Šilhánová (38) či Patrik Hezucký (49). Pogratulovat přišla i modelka Nikola Buranská (27). Půvabné družičky měly všechny šaty laděné do tónů zelené. „Rodina je absolutní základ jakékoliv společnosti. V pojímání nás dvou je to rodina, na jejímž počátku je pevná LÁSKA muže a ženy. Rodina deklarovaná a oficiálně potvrzená aktem svatby. Rodinu vnímáme jako natolik důležitou, že stojí za to o ni bojovat i ve chvíli, kdy už ostatní jsou skeptičtí,“ popsal šťastný novomanžel.

Boučkovy nevěsty
Moderátor se poprvé oženil po půlroční známosti v roce 2006 s Mariannou Ďurianovou při okázalém obřadu na zámku Lednice. Ovšem po necelých pěti měsících pár oznámil rozchod. Podruhé zkusil šestí s tenistkou a právničkou Janou Hlaváčkovou (38). Svoji byli v letech 2009 – 2013.

Libor Bouček nerozumí světu sociálních sítí, ale měl by se to naučit!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.