Moje sladké tajemství

Zoufale prý hledá únik ze vztahu

Není žádným velkým tajemstvím, že se v poslední době spekuluje o tom, že vztah hvězdy seriálu Modrý kód Sandry Novákové (37) a režiséra Vojtěcha Moravce (31) není zrovna zalitý sluncem. Nedávno se herečka smutně svěřila s tím, že prý společně tráví prakticky všechen čas.

Nejenom totiž, že sdílejí společnou domácnost a starají se o syna Mikuláše (3), ale také se často potkávají v práci. Vojtěch je totiž jeden z režisérů Modrého kódu. Většina párů přitom vítá, když si od své drahé polovičky má možnost odpočinout v práci, nabrat nové síly a pak se k němu vrátit a poskytnout mu láskyplnou náruč.

Chtěla by zpět kousek svobody To ale v případě Sandry s Vojtěchem neplatí a začíná to údajně být čím dál větší problém. Také jí prý začíná chybět trochu toho rebelského života, kterého si užívala ještě před několika lety.

Prostě jí chybí život bez závazků a jako umělkyně by si nejspíše ráda občas trochu přičichla k tomu pravému bohémskému životu. Bohužel to ale dost dobře nejde s rodinou skloubit. Určité změny ale ve svém životě herečky přece jen dělá. Nelze si totiž nevšimnout, jak o sebe v poslední době dbá, zkrášluje se a mění svoji vizáž.

Otázkou ale je, jestli chce zůstat co nejvíce přitažlivou pro partnera, anebo se třeba zakoukala do někoho jiného a kvůli tomu začíná pomalu měnit svůj život. Postrádá ve vztahu romantiku? Třeba už ji Vojtěch přestal chválit, rozmazlovat a chovat se k ní jako k princezně.

Ženy totiž nesnáší, pokud se začnou cítit jako jistota, o kterou už muž nemusí vůbec bojovat. Ještě k tomu, když ani nejsou manželkami, ale pouhými partnerkami. Často se pak stává, že se v nich probudí pocity nejistoty, že to s nimi jejich partner nemyslí vážně, a začnou hledat pochopení u někoho jiného.

O Sandru je navíc mezi muži stále obrovský zájem, má silnou fanouškovskou základnu a nejspíš má denně plné profily na sociálních sítích zpráv, kde ji žádají o možnost se sejít nebo ji zvou rovnou na večeři.

A pokud ji už takovou romantiku doma partner nepřipravuje a nijak se nesnaží o to, aby rozbil stereotyp, může se mu to klidně šeredně vymstít. Ze zástupů fanoušků si může vybírat V takových případech se totiž často stává, že se v domácnosti objeví ponorková nemoc, ze které se jednotlivé vztahy jen těžko léčí.

Třeba jejich románek ještě zachrání, když si od sebe dají na nějaký čas klid a prostor..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden