Prachařová bez servítek: Tohle jí jiné matky nedarujou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Prachařová bez servítek: Tohle jí jiné matky nedarujou!

Agáta Prachařová
Agáta Prachařová (D. Kolářová, archiv)

Modelka a bývalá pařmenka Agáta Prachařová (34) se již několik let prezentuje jako vzorná matka dvou dětí. Nyní se rozpovídala na velmi diskutované téma, jakým je kojení. Podle ní stačí kojit děti půl roku po jejich narození.

„Když jsem vedla Kryšpína do školky, byly tam matky, které se ptaly, jestli můžou přijít své dítě o přestávce nakojit. To mi přijde nemocné. Jasně, je to každého věc, ale já jsem toho názoru, že když jde dítě do školky, mělo by už k svačině jíst třeba chleba,“ řekla Prachařová v rozhovoru pro Blesk tv magazín.

Modelka si je sice velmi dobře vědoma, že svým vyjádřením popudí nejednu matku, za svým názorem si stojí a nebojí se použít i ostřejší slovo. „Kojení do tří let mi přijde prostě úchylné, to klidně řeknu, i když mě za to asi některé matky budou chtít sežrat. Prostě mi to nepřipadá v pořádku,“ pokračovala modelka.

„Myslím, že dětem bohatě stačí půl roku. A že i když některá žena nemá mlíko, nemusí hned páchat sebevraždu. Já tedy kojila, ale když se to některé nepovede, není to konec světa,“ řekla v rozhovoru pro Blesk tv magazín maminka dvou dětí.

Prachařová vychovává sedmiletého syna Kryšpína a roční dceru Miu. V roli maminky se skutečně našla. Dokonce již několik měsíců uvádí zábavný pořad o mateřství, který poskytuje praktické zkušenosti matek, ale i odborné rady lékařů.

Agáta Prachařová: Do plavek už nepůjdu! Kritiku jsem obrečela!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vemenozmojistary
18. 8. 2019 • 20:04

Agáta má pravdu. Kojomatky jsou vymaštěné, myslí si, že jsou děsně zajímavé 👎😂 Taková Penisa Dolarová od Lučan je toho příkladem 👎 🤮 😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤭🤭🤭🤭🤭

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.