Těžké období Kamily Magálové: Další rozvod! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Těžké období Kamily Magálové: Další rozvod!

Kamila Magálová
Kamila Magálová (Marek Pátek David Kundrát Martin Hykl)

Kamila Magálová (68) prožívá náročné období. Její syn si prochází tím, čím si ona před 7 lety také prošla. Herečka se po více než čtyřiceti letech rozvedla s manželem Slavomírem (67).  Následkem vyčerpávajícího rozvodu a zdravotních problémů dokonce herečka skončila v nemocnici.

Rozvod pro nikoho není žádný med, avšak v případě jich dvou šlo o skutečné peklo. Exmanžel se společně s bulvárními médii pokoušel vinu za rozvod hodit i na Kamilu. Novináři jí totiž přistihli, jak se v autě líbá s hereckým kolegou Mariánem Geišbergem (62). "On to hodil na mě, že s nějakým kolegou jsem seděla v autě. Rozloučili jsme se, dali jsme si pusu. Řekl, že já jsem toho příčinou. Přitom dva roky předtím měl on známost, "prozradila herečka dle webu Plus JEDEN DEN.

Následoval boj o majetek, především o hotel, který nesl jméno Kamily. Rozvodové řízení bylo natolik vyčerpávající, že herečku postil v divadle kolaps. Ukázalo se, že jde o ledvinové kameny. Zdravotní stav se zhoršoval a vyústil v otravu krve, během které upadla do třídenního kómatu.

"Když jsem se rozváděla, trvalo to celé takové 4 roky, tak jsem dostala ledvinový záchvat a šla jsem do nemocnice. Lidé říkají, že ledviny jsou vztahy. Nikdy předtím jsem s tím neměla problémy, "zavzpomínala v České televizi herečka, která nakonec upadla na tři dny do kómatu.

Rozvodovým obdobím nyní prochází její syn Martin. Poprvé se o rozpadu jeho manželství mluvilo na začátku tohoto roku. Partnerka hereččina syna to tehdy popřela a podle příspěvků na sociální síti si s rodinkou užívala prázdniny na horách.

Podle nejnovějších informací to však dvojice mezi sebou urovnané nemá a žádost o rozvod je již podána. "Magálové syn Martin se rozvádí se svou manželkou Zuzanou Magálová. Už dříve podal žádost o rozvod. Manželé už spolu nějaký čas nebývají a žijí odděleně. Snaží se však, aby jejich rodinná situace co nejméně ovlivnila jejich dvě děti,“ řekl dle webu Plus JEDEN DEŇ tajný zdroj. "Promiňte, ale k tomuto tématu se vyjadřovat nebudu," reagovala Zuzana, která tak tuto informaci nevyvrátila.

Na video s Kamilou Magálovou se můžete podívat zde:

 

Video se připravuje ...

 

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.