Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Ivo z Brna při bujarém večeru v Plzni ztratil ruku, žádá veřejnost o pomoc

Ivo z Brna při bujarém večeru v Plzni ztratil ruku, žádá veřejnost o pomoc
Zdroj: extra.cz
+ Další fotografie
ztráta
Před několika lety přišel Ivo z Brna o část ruky. Tu mu pak nahradila protéza, díky které mohl začít lépe fungovat. O tu však nyní při bujarém večeru v Plzni přišel - měl ji ztratit cestou od obchodního domu Plaza do Křimic. Na sociálních sítích nyní prosí veřejnost o pomoc a ačkoliv celou situace bere s humorem, bez své ruky se neobejde.

Že si lidé stále ještě umí pomáhat, dokazuje příspěvek, v němž kamarád Iva prosí o pomoc při pátrání po jeho protéze. "Prosím o sdílení. Kamarád v sobotu po náročném dni, někde od Plazy až do Křimic, ztratil ruku (šel pěšky). Tato ruka není levná záležitost a hlavně je dělaná na míru a bez ní nemůže pracovat. V případě nálezu prosím kontaktovat Ivoše, dík," píše Milan na Facebooku. Jeho prosba byla sdílena už více než 1500krát.

Z Iva si kvůli ztracené ruce dělají legraci jeho kamarádi, on však bere celou situaci s humorem. "Vám se to řekne, když máte dvě ruce," vrací jim v komentářích úder. Dokonce se objevil i svědek, který partu přátel viděl. V té době měl ještě Ivo svou protézu u sebe. "Viděli jsme je v sobotu přecházet silnici v zatáčce před Křimicema. Ruku si Ivo ještě nesl v podpaží," napsal komentující.

Celý příspěvek najdete v galerii, pokud protézu Iva zahlédnete, neváhejte se obrátit na číslo, které je v něm uvedené. Popřípadě můžete psát i na Facebook. Nezbývá než držet palce, aby se ruka našla. Ivo ji nutně potřebuje pro každodenní život a koupě nové vyjde velmi draho.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy