Jasmina svého chlapečka, kterého přivedla na svět před třemi týdny, dovezla ukázat i rodině na venkov. Tam se jí zalíbilo natolik, že se vyfotila a snímek umístila na sociální sítě. „Dejte mě na vesnici, do čalouněného křesla uprostřed zahrady, kde je uprostřed auto, nafukovací bazén, kde se koupou pittbullové, vypeckujte čardáše, do plasťáku mi nalejte tu čepovanou malinu a já se budu cítit nejlíp, protože tohle je pro mě život."

„Život s mojí úžasnou temperamentní rodinou a jsem nejšťastnější, že můj syn bude vyrůstat tam, kde je štěstí, křik, hudba, tanec a emoce. A hlavně tam, kde je rodina vším," dodala moderátorka, jenže asi netušila, že její fotka vyvolá takový rozruch. Má na ní v náručí malého Sanelka a kojí ho.

Ačkoliv je snímek decentní a nikde nic nemravného nevykukuje, do manželky Patrika Vrbovského alias Rytmuse se stejně všichni vzápětí pustili. „Musíte se fotit i při kojení? Je to divné,“ napsal kdosi a další kritik si ještě přisadil. „Příště se může vyfotit třeba na WC!“ Některé komentáře musela prý Jasmina dokonce smazat. „To je dneska normální, vystavit se při kojení všude? Ano, je to příroda, ale to je i vyměšování a to vám taky nikdo pod nos necpe,“ objevilo se podle eXtra.cz v jednom z nejvíc drsných útoků.

Naštěstí se Alagič Vrbovská dočkala i trochu zastání. „Chudák Jasmina, nejdřív se tu rozebíral pomalu její spodek, potom císařák a teď kozy,“ opřel se do všech rýpalů jeden z fanoušků krásky s balkánskými kořeny. Ta se očividně za fotku nestydí a spíš je pravděpodobné, že bude tímto způsobem »provokovat« i dál. 

VIDEO: Jasmina mlžila loni o románku s Rytmusem: Jsme kamarádi...

Video
Video se připravuje ...

Jasmina Alagič o románku s Rytmusem: Jsme kamarádi... Adriana Šoltésová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
40 fotografií