Podle amerického magazínu People už Katie Holmesová a Jamie Foxx po šesti letech společného vztahu netvoří pár. „Jamie a Katie se skutečně rozešli,“ potvrdil magazínu zdroj blízký oběma hercům s tím, že spolu nejsou už od května. 

Hollywoodští herci spolu randili už od roku 2013, ale oficiálně svůj vztah nikdy otevřeně nepotvrdili. Ani jeden z manažerů slavných hvězd se k situaci nechtěl vyjádřit. Zpráva o rozchodu vyplula na povrch až poté, co se Jamie objevil v nočním klubu ruku v ruce se začínající zpěvačkou Selou Vaveovou (21). „Je to jen mladá holka, které Jamie pomáhá s hudební kariérou,“ prohlašovalo okolí slavného herce a zpěváka krátce poté.

V pátek večer byla ale bývalá manželka Toma Cruise (57), herečka Katie Holmesová, přistižena v restauraci v Los Angeles, kde svědkové údajně zaslechli její telefonickou konverzaci s kamarádkou, ve níž potvrdila jejich rozchod. „Co si teď Jamie dělá, je jeho věc. Nejsme spolu už několik měsíců,“ řekla prý do telefonu Holmesová. 

Hollywoodský pár se naposledy společně objevil na veřejnosti v květnu na prestižní módní akci Met Gala. Bylo to poprvé, co se před fotografy ukázali ruku v ruce a jejich úsměvy nebraly konce. Dlouho jim to ale nevydrželo.

VIDEO: Katie Holmesová má nového přítele, herce a zpěváka Jamieho Foxxe

Video
Video se připravuje ...

Katie Holmesová má nového přítele, herce a zpěváka Jamieho Foxxe. youtube.com/EasyTech/BPŽ

Fotogalerie
59 fotografií