Zavřít reklamu

Každý den vám v této rubrice přineseme podrobnější pohled na vybranou aplikaci, která nás právě zaujala. Najdete zde aplikace pro produktivitu, kreativitu, utility, ale také třeba hry. Nebude se vždy nutně jednat o nejžhavější novinku, naším cílem je především vyzdvihnout aplikace, o nichž si myslíme, že stojí za pozornost. Dnes se blíže podíváme na aplikaci Remembear pro správu a generování hesel.

[appbox appstore id1145554431]

Aplikací, které slouží ke správě a generování hesel, je plný App Store. Většina z nich nabízí víceméně stejné funkce, každému ale vyhovuje něco jiného a někdy je potřeba takových aplikací vyzkoušet více, než konečně narazíte na tu pravou. Dnes se podíváme na RememBear, která vám nejen pomůže bezpečně uložit veškerá vaše hesla k různým službám, webům, účtům a aplikacím, ale můžete si do ní také uložit zabezpečené poznámky nebo údaje k platebním kartám.

Aplikace RememBear se vyznačuje nejen užitečnými funkcemi, ale také dobře vypadajícím uživatelským rozhraním. Její ovládání je jednoduché a intuitivní. Jednotlivé položky – ať už hesla, poznámky nebo informace o kartách – přidáte klepnutím na tlačítko “+” v pravém horním rohu.

RememBear umožňuje také generování a tvorbu hesel, jejichž sílu indikuje vtipnými obrázky. Kromě toho nabízí možnost automatického vyplňování čísel karet a dalších údajů pro rychlejší nákupy a placení na webu. Aplikaci samotnou můžete zabezpečit jak heslem, tak i otiskem prstu či za pomoci Face ID.

Po třiceti dnech bezplatného využívání všech funkcí vás RememBear vyzve k upgradu na Premium verzi, zůstat ale můžete i u bezplatné, mírně omezené varianty.

RememBear fb
.