Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.
Rambo: Poslední krev | Rambo: Last Blood | 2019
csfd  imdb  kinobox
US premiéra: 20.09.2019
CZ premiéra: 19.09.2019
režie: Adrian Grunberg
hrají: Sylvester Stallone, Paz Vega, Joaquín Cosio, Yvette Monreal, Óscar Jaenada

Rambo: Poslední krev: Necenzurovaný trailer


HODNOCENÍ REDAKCE
HODNOCENÍ ČTENÁŘŮ
VAŠE HODNOCENÍ
KarelR

Na tuhle upoutávku koukejte jen v případě, že vám nevadí spoilery! Očividně se totiž jedná o sestřih nejlepších killů z finále, který je vydáván za poslední trailer. Což o to, výživného materiálu je tu (konečně...) dostatek. Na čtyři hvězdy ale nepomýšlím už kvůli tomu, že je ta minuta protkaná čirým marketingovým zoufalstvím. Jako by pánům od Lionsgate najednou došlo, že film vůbec nezvládli prodat, a tak za pět minut dvanáct posílají ven to nejlepší, co našli ve střižně (aniž by mysleli na to, že si fandové tyhle věci rádi užijí až v kině). Spíš než nadšení tak zřejmě budete trochu naštvaní, že vám tahle jatka vůbec zkřížila cestu - což je něco, co pátý Rambo v tuhle chvíli vážně nepotřebuje...

Už tenhle pátek promítáme v Aeru Ramba 2, lístky koupíte tady. A klidně si ho ten večer můžete dát v double-feature s pětkou, lístky pro změnu tady.

Rambo: Poslední krev: International trailer


HODNOCENÍ REDAKCE
HODNOCENÍ ČTENÁŘŮ
VAŠE HODNOCENÍ
KarelR

Minulý trailer Ramba 5 dost bolel, takže ten nový vlastně jen žehlí. Mezinárodní upoutávka má standardní délku i provedení, bohužel ale zamrzí absence krve (musela se tu mazat, ne?) a odfláknutý záporák, s nímž šlo určitě pracovat daleko lépe. Proč už tu dávno nemáme nějaká eRková jatka? A proč mám pocit, že kdyby Rambovo jméno nebylo v názvu, šlo by o víceméně standardní béčko se Slyem? Ikonický luk samozřejmě potěšil a finále vypadá docela slušně. Zároveň mě ale děsí ta hodina a půl, kterou před ním budeme muset absolvovat, a vyloženě promarněnou šancí jsou vedlejší role. Stallone by určitě snesl nějakou výraznější posilu nebo protihráče. Zatím to kolem něj ale je generické až běda a upřímně už moc nevěřím, že se to v kině nějak spraví.

Rambo: Poslední krev: Trailer 2


HODNOCENÍ REDAKCE
HODNOCENÍ ČTENÁŘŮ
VAŠE HODNOCENÍ
imf

Skutečně vede cesta k uzavření osudů Johna Ramba tudy? Sly nás v posledních letech příjemně překvapil tolikrát, že ochotně mhouříme oči, ale oproti krví a explozemi nasáklým trailerům na čtyřku je tohle přece jenom trochu slabší kafe. Spojení s dvojkou prostřednictvím prostřihů je trochu moc na sílu, všechno ostatní se moc neliší od bulharských direct-to-video pecek Seagala a Lundgrena. Stallonovo charisma samo o sobě logicky pracuje. Fungovalo by i ve chvíli, kdy by seděl u stolu v boudě z vlnitého plechu a devadesát minut pil mlčky kafe. Jenže tohle je John Rambo. A v ratatata střihu zatím nevytahuje růžky ani jedna památná scéna, jako byla lukostřelba ze čtyřky, nebo odpálená letecká puma ze čtyřky, likvidační kulomet ze čtyřky, vytrhávání ohryzku ze čtyřky... sakra, čtyřka je plná památných scén. Pětka nás zatím v klidu nenechala kouknout na nic ani vzdáleně podobného... a premiéra je za rovný měsíc. Moc rád bych se mýlil, ale aby nám nakonec nebylo líto, že John k tý farmě v závěrečných titulcích čtyřky došel.

V pátek 20. září promítáme v Aeru Ramba 2, lístky koupíte tady. A klidně si ho ten večer můžete dát v double-feature s pětkou, lístky pro změnu tady.

Rambo: Poslední krev: Trailer


HODNOCENÍ REDAKCE
HODNOCENÍ ČTENÁŘŮ
VAŠE HODNOCENÍ
Cival

Ty čtyři hvězdičky jsou ode mě stejně vratké jako od čtenářů. Moje rozpaky přitom nepramení ani tak z toho, že Rambo svou poslední misi nepojme jako Old Man Logan, ale mnohem tradičněji. Nenutím Ramba, aby mě poslouchal... ale prostě jistý punc výjimečnosti by jeho pá pá slušel. A tady ho nevidím. Zápletka s gaunery je poněkud generická a balkánské kulisy taky neoslní, takže i když to starouš Sly zase táhne svou sveřepostí a na každém frameu je cítit těžkotonážní syrová fyzičnost, úplný festival radosti se nekoná. Zvědaví jsme pořád hodně, přeci jen jsme ale čekali trochu osudovější drámo nebo výlučnější krvavá jatka. Ale... uvidíme... 

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace