Těhotná Tereza Voříšková v 3Bobule: Drtila ji vlna veder | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Těhotná Tereza Voříšková v 3Bobule: Drtila ji vlna veder

Na Tereze bylo těhotenství už hodně vidět.
Na Tereze bylo těhotenství už hodně vidět. (Foto Instagram.com)

 Vrátila se na vinice. Natáčení 3Bobulí bylo pro Terezu Voříškovou (30) tentokrát ale úplně jiné. Ve 40stupňových vedrech po place pobíhala s těhotenským břichem. Navíc už s příjmením po manželovi Matyáši Rambovi (27).

Filmování začalo v první půlce července v Praze, ale po třech natáčecích dnech se přehouplo na jižní Moravu. Tam štáb s přestávkami točil do poloviny srpna. Koštování tekutých hroznů bylo ale Tereze kvůli pokročilému stadiu těhotenství zapovězeno. „Bylo to moc hezké a všichni se o mě krásně starali,“ pochvalovala si herečka, přestože to pro ni bylo náročnější. „Točili jsme ve vinohradech, kde bylo i čtyřicet stupňů, ale omdlívali jiní, já naštěstí ne. Já jsem pořád stála,“ vtipkovala Tereza, která se znovu zhostila role Kláry.


Zatímco během prvního natáčení před 11 lety prý představitelé hlavních mužských rolí Lukáš Langmajer (38) a Kryštof Hádek (37) sem tam zazlobili s vínem a jeden natáčecí den se třeba oba dva zavřeli do sklípku a nebyli k nalezení, teď se prý chovali vzorově. „Mám z toho dobrý pocit. Sice se pořád musíte vyhýbat nabídkám na košt, ale jinak to bylo v pohodě,“ řekl po natáčení filmový partner Voříškové Hádek. Do kin přijdou 3Bobule až 12. března 2020.


Poslední role Postráneckého
Byl první, kdo se o chystaném pokračování dozvěděl, před kameru se ale kvůli rakovině bohužel postavit nemohl. Před svou smrtí letos v květnu Václav Postránecký (†75) stihl do filmu namluvit několik vět coby rozšafný vinař Michalica. „Přestože mu už bylo hodně špatně, tak to chtěl udělat – chtěl říct těch pár vět. Tak mu to prostě velelo srdce,“ řekl smutně po jeho smrti syn Vilém (30), který je na tátovu práci hrdý.

Tereza Voříšková mluví o novém českém filmu Vlastníci:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.