Hlavní obsah

To byla klika! Bývalý stoper Slavie Deli se málem nechtěně zapsal do listiny střelců

Aktualizováno

Měli namále, ale z Rakouska si nakonec odvážejí cenné vítězství. Fotbalisté belgického týmu FC Bruggy si mohli po úvodním zápase 4. předkola Ligy mistrů pořádně oddechnout. V Linci je už v prvním poločase dvakrát zachránila tyč. Při jedné situaci, kdy zvonil míč na brankovou konstrukci, měl pořádně nahnáno bývalý stoper Slavie Simon Deli.

Sestřih utkání Linec - BruggyVideo: O2 TV Sport

 
Článek

Sestřih utkání APOEL - Ajax

Krve by se ve fanoušcích Brugg nedořezal. Belgičané sice vedli 1:0 po proměněné penaltě Hanse Vanakena, ale pak se začaly dít na trávníku věci. Ve 24. minutě se po rychlé akci Ranftla z Lince míč ocitl až před odkrytou bránou. Tam se ho zmocnil bývalý slávista Deli a všechno se zdálo být v pohodě.

Opak byl ovšem pravdou. Stoper Brugg chtěl balon nejspíš uklidit do bezpečné zóny, ale ve velké rychlosti se mu to nepodařilo zrovna ideálně. A málem z toho byl vlastní gól. Deli měl  nakonec velký kus štěstí - míč skončil na tyči.

Sestřih utkání 4. předkola Ligy mistrů Kluž - SlaviaVideo: O2 TV Sport

Pro Bruggy vše dobře dopadlo. Rakouský tým je sice přestřílel, ale jediný z jeho pokusů mířil mezi tyče. Simon Deli si tak se svým současným týmem z Rakouska odvezl stejný výsledek jako jeho bývalí spoluhráči z rumunské Kluže - tedy výhru 1:0.

Reklama