Zavřít reklamu

Každý den vám v této rubrice přineseme podrobnější pohled na vybranou aplikaci, která nás právě zaujala. Najdete zde aplikace pro produktivitu, kreativitu, utility, ale také třeba hry. Nebude se vždy nutně jednat o nejžhavější novinku, naším cílem je především vyzdvihnout aplikace, o nichž si myslíme, že stojí za pozornost. V dnešním článku se blíže podíváme na aplikaci Omio pro vyhledávání těch nejvýhodnějších jízdenek a letenek.

[appbox appstore id885372509]

Asi jen málokdo z nás by při cestování nedal přednost alespoň o trochu levnější variantě přepravy. Někdy ale může být těžké najít jízdenky, místenky či letenky, které nás nezruinují, a které nám zároveň zajistí odpovídající kvalitu cestování. Pro tyto účely najdete v App Storu řadu užitečných aplikací, které za vás umí najít ty nejvýhodnější nabídky během rekordně krátké doby. Jednou z takových aplikací je i Omio, umožňující vyhledání těch nejlevnějších letenek či autobusových a vlakových jízdenek prakticky po celé Evropě.

Aplikace Omio nabízí možnost vyhledání a rezervace jízdenek a letenek do 15 evropských zemí, tento počet se ale do budoucna bude postupně zvyšovat. Stačí zadat výchozí a cílovou destinaci a můžete okamžitě porovnat, který způsob cestování pro vás bude nejvýhodnější. Do aplikace je možné zadávat i slevové kartičky, průkazy a programy. Aplikace je zcela zdarma, při vytvoření účtu získáte bonusy v podobě notifikací na výhodné nabídky a dalších funkcí.

Omio fb
.