InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Vernisáž výstavy kuriozit k 120. výročí založení muzea

    středa 1.5 16:00 - Muzeum, Vodňany

  • Výstava historických hraček

    středa 1.5 9:00 - Muzeum – Stará radnice, Volyně

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Policie řeší smrt v chatové osadě V Lesíkách mezi Horkami a Čelkovicemi

 Autor: Miroslav Pejčoch

    Autor: Miroslav Pejčoch

AKTUALIZOVÁNO - 21.8.2019 22:20

TÁBOR - Policie dnes informovala o podezřelém úmrtí, ke kterému došlo v chatové osadě v Táboře. Redakci se podařilo zjistit, že tragická událost - mluví se o podezření z vraždy, se dle svědeckých výpovědí stala v domě pod osadou V Lesíkách mezi Horkami a Čelkovicemi. Bližší informace sdělí policie až po pitvě zemřelého.

 

„Na podzim loňského roku jsem v této lokalitě koupil zahrádku, takže úplně se s lidmi v okolí neznám. V inkriminovaném domě bydleli tři až čtyři muži, které jsem pravidelně potkával a zdravil se s nimi. Naposledy jsem je viděl v pondělí 19. srpna jak šli okolo mé chaty mezi pátou a šestou podvečer nahoru, myslím si, že šli do na pivo do Pintovky, kam chodívali pravidelně. Celá událost se měla stát večer z pondělí 19. srpna na úterý 20. srpna. Kdy přesně nevím, protože já jsem na chatě nespal a přijel jsem až v úterý v devět ráno pro káru a to jsem viděl odjíždět policii. Poté jsem znovu odjel a vrátil se okolo jedné odpoledne a to už byla cesta plná policejních aut. Mezi čtvrtou a pátou hodinou odpoledne létal nad osadou policejní vrtulník, zřejmě s termovizí. Přistál na louce a z vrtulníku vystoupil policista," popisuje Petr Mácha z Tábora a dodává. „Co se mezi nimi stalo nemohu říci, vím pouze, že jednomu z nich dům patřil, ale jak ho získal t,o nevím. Nebyli to úplní mladíci, majiteli mohlo být tak 27 a ostatní byli starší."

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace