Zavřít reklamu

Společnost Synology Inc. dnes oznámila, že se skupinou Wüstenrot & Württembergische Group (W&W) nasadila místní serverové řešení, které zajišťuje centralizovanou výměnu dat s vysokou úrovní zabezpečení dat.

Společnost W&W Group podnikající v oblasti pojištění a bankovnictví je německým poskytovatelem finančních služeb, který se věnuje finančnímu zabezpečení, investicím do majetku, ochraně před riziky a správě soukromého majetku. Tato skupina prošla v rámci svých 1300 agentur a ředitelství náročným a nákladným přechodem ze systému Windows XP na systém Windows 8.

Skupina se po rozsáhlém průzkumu trhu a vyhodnocování rozhodla použít jako řešení pro výměnu dat produkty Synology. Nasazení 1šachtového zařízení DiskStation DS114 v menších agenturách a výkonnějšího zařízení RS814+ ve větších regionálních zastoupeních a krajských ředitelstvích zajistilo zabezpečené, centralizované řešení pro sdílení a výměnu dat.

„Společnost Synology nabízí to pravé řešení pro bezpečnou výměnu dat mezi decentralizovanými agenturami a ředitelstvími. Pokud se v budoucnosti setkáme s výzvami v oblasti úložišť, budeme i nadále využívat technologie společnosti Synology,“ uvedl Gerhard Berrer, vedoucí pro technologii systémů a klienty ve společnosti W&W Informatik GmbH.

„Díky zařízení Synology NAS je společnost W&W Group schopna zabezpečit důvěrné obchodní informace a  citlivá data zákazníků šifrovaným přenosem, čímž je zajištěno propojení její rozptýlené pracovní síly,“ říká Evan Tu, výkonný ředitel společnosti Synology GmbH. „Intuitivní operační systém DSM usnadňuje konfiguraci potřebných nastavení. Podpora běžných síťových protokolů a zabudovaná synchronizace umožňují plynulou výměnu dat a zajišťují celkovou integraci mezi klienty, servery a weby.“

Do budoucna skupina W&W Group plánuje nahradit zařízení DS114 za modely DS118, aby uspokojila rostoucí nároky na data, a ve spolupráci se společností Synology se bude snažit plně využít potenciál nových možností, podpořit tak transformaci infrastruktury IT a získat komplexní řešení pro správu dat.

Trénink od Synology

Pokud chcete ze Synology NAS vytěžit maximum, právě teď jsou pro vás připravené online kurzy v českém jazyce. Za 4 hodiny se dozvíte, co všechno toto zařízení dokáže. Během kurzu můžete pokládat otázky a nastavit si tak svůj privátní cloud podle sebe. Stačí se přihlásit na nejbližší volný termín. Klikněte na http://sy.to/treningysynology.

Dnes nejčtenější

.