Bývá obsazován do rolí provokatérů nebo floutků, velkým překvapením tak možná není, že ani v osobním životě není herec Kryštof Hádek žádným svatouškem. V dvanáctihodinové show moderátorky Adély Elbel na Mall.tv se otevřeně rozpovídal o tom, proč nedokončil středoškolské vzdělání a jaké má homosexuální zkušenosti.

„Jsem nedostudovaný herec. Školu jsem nedodělal kvůli zameškaným hodinám. Nepravidelná docházka způsobila i to, že jsem propadl a nakonec byl vyloučen,“ vzpomínal držitel Českého lva. „Už během konzervatoře jsem dost točil. Film Tmavomodrý svět jsem natočil v sedmnácti a měl kvůli němu přerušené studium. Pak přišly další nabídky, tak jsem je vzal, nějak špatně jsem si to vyjednal, a tak jsem skončil,“ vysvětloval Hádek.

Bratr stejně slavného a nadaného Matěje Hádka (43) si role vybírá hlavně podle svých časových možností a je pro ně schopen udělat leccos. Třeba v Kobrách a užovkách si nechal vyholit hlavu, natáčel sitcom se zaníceným zubem nebo rezignoval na svou sexuální orientaci.

„V jednom zahraničím seriálu jsem se musel dokonce líbat s mužem. On hrál kuchaře a já číšníka. Byl to závěr šestidílné série, finální záběr snímala kruhová jízda, kamera jezdila okolo nás dokola, aby nás zachytila ze všech stran, a my jsme se pořád líbali. Jsem rád, že se nám to povedlo natočit napoprvé a nemuseli jsme scénu přetáčet. I tak jsem byl od jeho zarostlé tváře celý poškrábaný,“ pobavil historkou z natáčení Hádek, který dává přednost ženám, ale s odlišnou orientací problém nemá. Podle vlastních slov má mezi homosexuály spoustu přátel a v tomto ohledu vůbec nerozlišuje.

VIDEO: Nový seriál od hvězd Mostu!: Všechno je jinak na Mall.tv!

Video
Video se připravuje ...

Nový seriál od hvězd Mostu!: Všechno je jinak na Mall.tv! Mall.tv

Fotogalerie
35 fotografií