Hlavní obsah
Článek

Poslední federální Miss Silvia Lakatošová (46) si stále udržuje skvělou postavu i svěží tvář. A zadarmo to rozhodně není. Denně chodí na spinning, hlídá se i ve stravě. A přiznala, že využívá možností estetické medicíny a chodí na botox.

"Netajím se tím. Mám dobrého kamaráda v Miláně, jednou za rok za ním vycestuju. Je to estetický chirurg. Nemám chirurgické zásahy, ale estetickou medicínu využívám. Snažím se sportovat, hlídám si stravu. Vím, že musím. Zrcadlo ti přesně odpoví. Chci se cítit dobře, i uvnitř," řekla Super.cz Silvia.

Svého lékaře, jehož služby využívaly i hvězdy, zná asi deset let. "Kdysi dělal například pro Moniku Bellucci, jsme přátelé. Věřím mu. Sedí mi italské estetické cítění," vysvětluje Silvia, která v neděli zasedne v porotě České Miss a Miss Universe Slovenské republiky, proč za úpravami odlétá ze Slovenska.

Co se krásy mezi finalistkami zmíněné soutěže týče, má své favoritky. "Pocitově to přichází jeden dva dny před finále, kdy je vidím na scéně, jak se pohybují. Ale už favoritky mám," prozradila.

I kdyby dívky prodělaly, stejně jako ona, zásahy plastického chirurga, neřešila by to.

"Nemám s tím vůbec problém. Regule světových soutěží to nezakazují. Jen nesmí mít barevné čočky v očích. Když já jsem byla na Miss Universe před 24 lety, tak jsem možná jediná neměla plastickou operaci. Je to tam běžné," uzavřela Lakatošová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám