Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Auta na náplavce 2019: Auta, krásky, fotbalisté

Svět motorů
Diskuze (2)

Třetí ročník výstavy Auta na náplavce doslova klepe na dveře. Vše vypukne u Vltavy v Praze ve čtvrtek 29. srpna.

Po čtyři dny, až do nedělního večera 1. září, budou oba vltavské břehy mezi Železničním a Palackého mostem patřit v první řadě automobilům. K vidění budou vozy 28 značek. Celou podívanou organizuje náš časopis. Stejně jako v předchozích letech je vstup na výstavu i všechna doprovodná kulturní a společenská vystoupení zcela zdarma.

Pro jistotu zopakujeme, že těšit se mj. můžete na sedm českých výstavních premiér. Poprvé si budete moci osahat tyto vozy:

Škodovka a Renault vše pojímají velkolepě a organizují na svých stáncích opravdový křest včetně stahování plachet z novinek.

Protože nejen auty živ je člověk a my bereme výstavu jako rodinnou záležitost, velkou roli bude hrát i doprovodný program. S plánem koncertů vás seznamujeme už delší čas. Nyní k trojici Mirai, Thom Artway a Madrage přibyla ještě skupina Chinaski, která v pátek dorazí na stánek Renaultu a prý zde i krátce akusticky zahraje. Milovníky krás Prahy určitě zaujme vystoupení Jiřího Sulženka, kurátora pražských náplavek. Kromě promluvy na malém pódiu připravuje i komentované prohlídky nově upravených kobek na vltavském břehu. S jejich přesnými začátky vás seznámíme za týden.

Architektonická krása se skvěle vnímá se sklenkou vína v ruce. Tu si budete moci koupit a zároveň si vyslechnout vystoupení Vlastimila Nešetřila z vinařství Kolby. A víno bez žen? To by byla nuda. V pátek večer se můžete těšit na finalistky letošní soutěže krásy Česká miss, které budou k vidění na smíchovské straně řeky.

Doslova hody jsou připraveny pro fotbalové fanoušky. Hlavním partnerem naší výstavy je letos O2TV. I proto se v sobotu u Vltavy objeví její hlavní komentátor Petr Svěcený společně s legendárním sparťanským kanonýrem Horstem Sieglem. Po celou sobotu a neděli se bude možná na stánku O2TV fotit s pohárem pro mistra Fortuna ligy. V sobotu dorazí i čtyři zástupci české fotbalové reprezentace v čele s trenérem Jaroslavem Šilhavým. A jedna smutnější zpráva, původně avizovaná autogramiáda rychlobruslařky Sáblíkové se kvůli jejímu tréninkovému programu ruší.

Speciálně pro děti bude nad smíchovskou náplavkou, v parku nad hlavním pódiem vybudován stan Heineken Crossover s velkou vodní houpačkou. Stánek zde budou mít i dětské tituly našeho vydavatelství: ABC, Mateřídouška a Sluníčko.

Auta na náplavce 2019: Program

Čtvrtek 29. srpna

16.00 Otevření výstavy

16.10 Bubenická show Tam Tam Batucada (postupně na obou březích)

17.00 Kurátor pražských náplavek Jiří Sulženko (Rašínovo nábřeží)

18.00 Horolezec Jan Kareš (na stánku PSA)

19.30 Slavnostní zahájení (velké pódium na smíchovské straně)

19.45 Bubenická show Tam Tam Batucada (velké pódium na smíchovské straně)

20.00 Koncert kapely Mirai (velké pódium na smíchovské straně)

22.00 Ukončení 1. dne výstavy

Pátek 30. srpna

10.00 Otevření výstavy

15.00 Herec Miroslav Etzler (velké pódium na smíchovské straně a poté stánek Cadillaku)

16.00 Autogramiáda a fotografování se skupinou Chinaski (stánek Renaultu)

17.00 Vlastimil Nešetřil z vinařství Kolby (malé pódium Rašínovo nábřeží)

19.00 Finalistky soutěže krásy Česká miss 2019 (velké pódium na smíchovské straně a poté stánek Hyundaie)

20.00 Koncert Thoma Artwaye 22.00 Ukončení 2. dne

Sobota 31. srpna

10.00 Otevření výstavy 13.00 Andrea Kalivodová, sólistka opery Národního divadla (malé pódium na Rašínově nábřeží a poté stánek PSA)

14.00 zástupce šéfredaktora Světa motorů Martin Vaculík o tříválci VW 1.0 TSI

14.30 Legendární fotbalový kanonýr Horst Siegl a populární moderátor O2TV Petr Svěcený + pohár pro vítěze Fortuna ligy (velké pódium na smíchovské straně a poté stánek O2TV)

15.00 Zástupci české fotbalové reprezentace (mj. trenér Jaroslav Šilhavý) na velkém pódiu na smíchovské straně a poté autogramiáda a možnost focení na stánku Hyundaie

16.00 Vlastimil Nešetřil z vinařství Kolby (malé pódium Rašínovo nábřeží)

16.30 Radní hlavního města Prahy Jan Chabr a zástupce šéfredaktora Světa motorů David Šprincl na téma Chytré město

17.15 Výtvarnice Eliška Podzimková na malém pódiu na Rašínově nábřeží (před tím bude probíhat od 14.00 její grafický workshop na stánku Volkswagenu)

20.00 Koncert kapely Mandrage

22.00 Ukončení 3. dne

Neděle 1. září

10.00 Otevření výstavy

12.00 Marko Šidlovský o sdílení aut

13.00 Zástupce šéfredaktora Světa motorů Martin Vaculík a jeho oblíbená auta

15.00 Redaktor Světa motorů Petr Slováček v rozhovoru s Petrem Budským o bezpečnosti silničního provozu

18.30 Ukončení výstavy

(změna programu vyhrazena)

Časopis Svět motorů si můžete objednat na ikiosek.cz.

Svět motorů
Diskuze (2)

Doporučujeme

27. 8. 2019 11:38
Re: Doufám, že tam budou Labutě...
Chceme informovat širokou veřejnost, že ZVÝHODNĚNÁ ÚVĚROVÁ SPOLEČNOST v současné době poskytuje půjčku za dostupnou sazbu 2% ročně. Poskytujeme minimální částku půjčky 20 000,00 a maximální částku 200 000 000,00. Pokud potřebujete finance na obchodní expanzi, zemědělský účel, splácení dluhu, půjčku na auto a půjčku na vzdělání, můžeme vám pomoci a pomoci. Pro další dotazy ohledně našeho úvěrového programu doporučujeme kontaktovat náš oficiální e-mail uvedený níže: chosengenerationloancompany@gmail.com