Můj čas na kafíčko

Během koncertů má manžel sklony vyprávět o Petře Černocké pikantní historky!

Zamlčel jí jedinou věc: že má ve skutečnosti rád sporty jako ostatní muži!

První rande měla Petra Černocká (69) s hudebníkem Jiřím Pracným (66) ještě v době, kdy byl ženatý. Rozhodně ale odmítá, že by ho odvedla od rodiny, býval by se prý stejně rozvedl.  

Své partnery si zpěvačka Petra Černocká (69) hledala vždy v oblasti hudby. Sama k ní měla blízko už odmala. Na konzervatoři vystudovala operní zpěv a hru na klavír, pak ale zamířila do oblasti populární hudby. Jako manažer pro ni pracoval zpěvák Jan Vaculík (72). Svatbu měli z tehdy celkem obvyklého důvodu: čekali spolu dítě. Jenže porod bohužel dopadl špatně, chlapeček se narodil přidušený a za tři dny zemřel. Petra tak v jednadvaceti letech prožila už druhou velkou tragédii. V devíti letech totiž přišla o maminku.

Na začátku bylo zvířátko

S Janem dál zůstala, měli spolu dceru, ale nakonec se rozvedli, v dobrém. Petra šla dokonce svému bývalému manželovi za svědka, když se pak potřetí ženil. Prožila románek s kapelníkem své skupiny, skladatelem Zdeňkem Mertou (68). I ten ale skončil. A jak jsme zmínili v úvodu, také další muž v jejím životě, tentokrát už ten osudový a na celý život, byl rovněž hudebníkem. S Jiřím Pracným (66) se setkala ve skupině Golf, se kterou rovněž zpívala. Petra věděla, že Jiří má kladný vztah ke zvířatům. Kamarádka potřebovala někomu dát koťátka. Zpěvačka k ní tedy vzala svého nového známého a Jiří si skutečně jedno vybral. Zatímco Petra byla volná, Jiří byl v době seznámení ještě ženatý. Manželství měl v úmyslu ukončit tak jako tak, sblížení se zpěvačkou to jenom urychlilo. Petra se bránila nařčením, že právě ona byla důvodem rozpadu Jiřího vztahu: „Syny měl už odrostlé a zrovna byl jaksi na odchodu. A je mi jasné, že to říkají všechny, které nějakého muže od rodiny odvedly.“

Spolu doma i v práci

Svůj vztah dvojice oficiálně potvrdila svatbou v roce 2004. Petra chtěla nejprve komorní obřad, nezabránila ani tomu, aby přišla spousta jejích fanoušků. S Jiřím jí spojuje nejen osobní vztah, ale i práce. Vystupují společně, takže spolu vlastně tráví čtyřiadvacet hodin denně. Někdy během koncertů dokáže manžel Petru trochu rozzlobit. „Jakmile vystupujeme někde, kde je méně diváků, můj muž dostane pocit, že si povídáme jakoby s návštěvou v obýváku. Hned se ho zmocní dojem, že může říkat úplně všechno.“ Jiří zná spoustu historek z její minulosti, včetně těch pikantních. Proto zpěvačka zpozorní, jakmile partner začne u mikrofonu vyprávět o tom, co s kým dříve prožívala. „Když začne vyprávět důvody hádek a rozchodů lidem, kteří si přišli poslechnout náš zpěv, a prozradí třeba i číslo bot oněch pánů, to už začínám trochu trnout,“ přiznala.

Může jí kdykoliv do mobilu!

Co se týká pohody ve vztahu, funguje to vzájemně. Nemají důvod jeden druhého podezřívat z nevěry. Petra má Jiřího prokouknutého a ví, že by lásku k jiné ženě nedokázal utajit. Oklamal ji vlastně jen jednou, a to přímo na začátku, netýkalo se to ale vztahů. Tvrdil totiž, že na rozdíl od většiny mužů ho nezajímají tradiční sporty: fotbal a hokej. Čas ale ukázal, že v tomhle směru Jiří mlžil. Pro Petru to má výhodu, že ji partner kvůli špatnému svědomí nikdy nenutí, aby se na důležité zápasy dívala s ním. Ani Jiří na svoji ženu nežárlí. Petra je vůči němu naprosto otevřená. „Já to mám vymyšlené. Můj mail, adresa i telefon jsou naprosto otevřené mému manželovi. Mně nemůže žádný nápadník nic napsat ani poslat esemesku,“ konstatovala pobaveně. Šťastné manžele nemůže rozdělit ani majetek. Petra poznala, jaký je Jiří frajer tehdy, když v tomhle směru řešil odchod od své rodiny. Tenkrát se vzdal všeho, čeho mohl a to, co mu zbylo, dostali jeho synové. Chudí ale Jiří a jeho žena nejsou. Dokážou si na sebe vydělat a uživit se – a to největší bohatství mají v sobě navzájem!

Recept, jak řešit hádky a napětí, se osvědčil!

Od doby, kdy jsou spolu, má Petra šťastný a vyrovnaný vztah. Ne že by se občas nezablýsklo, mráčky se objeví v každém partnerství. Na hádky má ale zpěvačka svůj osvědčený recept. Neřeší je okamžitě, kdy by jednala v afektu. Počítá do deseti, a pokud ani pak napětí nezmizí, raději se vytratí pryč. „Jdu třeba na nákup nebo ke kamarádce. Nechám to vychladnout a až druhý den na to opatrně a v klidu zavedu řeč.“ Podle výsledků to vypadá, že tahle metoda skutečně funguje!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden