Hlavní obsah
Článek

Sice má vysoustruhovanou postavu samý sval a sport je jejím největším koníčkem, takže se pro ni práce pro sportovní redakci Primy hodila nejvíc, Hana Reinders Mašlíková (41)tam ale skončila. V televizi má už však jinou práci. Právě o tom jsme si s Hankou, kromě její postavy, povídali.

"Sport mám ráda, je to celý můj život. Ráda se pohybuju, cvičím třikrát týdně, ale kdyby mi to čas a můj syn dovolili, sportovala bych denně. Takže ta práce pro mě byla jako dělaná. Jenže teď jsme sport předělali a já přestoupila do Top Staru. Takže to bude zase o šoubyznysu, do kterého jsem možná ještě o trochu víc zabředlá než do toho sportu," vyprávěla nám Hanka na párty televize Prima.

To nás trochu překvapilo, protože Hanka říkala, že světu šoubyznysu se už spíš vyhýbá. "To ano, ale my se všichni mezi sebou známe, a ty reportáže mohou být zajímavé už jenom tím, že mám k těm lidem blíž. Doufám, že mě k sobě i oni blíž pustí, a uvidíme, co bude vznikat. Asi nebudu ta zlá reportérka, ale samozřejmě se občas musíte zeptat i na něco nepříjemného. Strach z toho nemám," míní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám