Nazí herci na place? Omyl. Zaskočili dvojníci

Nazí herci na place? Omyl. Zaskočili dvojníci
Isla Fisher - Nesvatbovi (2005) | New Line Cinema
Dělá to řada hereckých hvězd a diváci mnohdy nikdy nezjistí, že ve skutečnosti je v rouše Evině či Adamově vlastně nikdy neviděli. Zde jsou celebrity, které se před kamerou nesvlékly, ať už z pochopitelných nebo lehce bizarních důvodů.
Lena Headey
Seriál Hra o trůny se s nahotou nikdy moc nepáral a svých nahých scén si užily herečky jako Emilia Clarke, Natalie Dormer nebo Rose Leslie poměrně dost. Našla se ale jedna, která pro slavnou scénu s pochodem hanby raději zvolila zastoupení - Lena Headey. V seriálu ji tak zastoupila Rebecca Van Cleave.
Lena Headey, Anton Lesser
Hra o trůny | HBO
Isla Fisher
Tato podmanivá zrzka na sebe prozradila, že pro film Nesvatbovi neměla jednu, ale hned 5 zástupkyň. Jedné patřily ruce pod stolem, jedné zadek a další prsa. Sama to odůvodnila tím, že pokud by někdo spatřil její prsa, už by nebyla vtipná. "Když uvidíte ženu nahoře bez, už je sexuálním objektem a ne vtipnou postavou, což jsem také řekla producentům," uvedla Fisher ke svým důvodům, proč se před kamerou nesvlékla.
Isla Fisher
Nesvatbovi | New Line Cinema
Mila Kunis
Při natáčení romantické komedie Kamarád taky rád neměl Justin Timberlake se svou nahotou žádné problémy, ovšem jeho kolegyně Mila Kunis ano. Ve filmu se sice objeví několik kousků její kůže, pozadí ve filmu ale patří její dvojnici.
Kamarád taky rád
Kamarád taky rád | Sony
Anna Kendrick
Mike i Dave sháněj holku je ne zrovna povedená komedie. V jedné scéně se objeví scéna se striptýzem poté, co si obě hrdinky v podání Anny Kendrick a Aubrey Plazy vezmou tabletu extázi. Zatímco Plaza neměla se striptýzem problém, Anna Kendrick si přizvala zástup. Zadek v uvedené scéně tedy patří úplně jiné ženě.
Anna Kendrick, Aubrey Plaza
Mike i Dave sháněj holku
Keira Knightley
Původně neměla Keira s nahotou problémy, svůj hrudník předvedla například ve filmech Vévodkyně nebo Na hraně lásky, zásadně ale odmítala ukazovat pozadí. Ale i to se nakonec změnilo, poté, co se Keira stala matkou, odmítla se svlékat úplně. "Když jsem byla mladší, neměla jsem s tím problém," uvedla Keira. "Teď máme ale dítě a je mi třicet, se svým tělem jsem spokojená, ale už nemám potřebu ani chuť ho vystavovat." Proto se rozhodla, že ve filmu Zraněná srdce použije dvojnici. Sama si ji vybrala a prý to byla zábava stejně jako to, že její zástupkyně a Alexander Skarsgard měli pěknou chvilku, zatímco ona se nemusela svléknout a mohla si vedle v místnosti dopřát dortík.
Alexander Skarsgård, Keira Knightley
Zraněná srdce | Fox Searchlight Pictures
Emile Hirsch
V komedii Sexbomba od vedle bylo Emilovi 17, jakákoliv nahatá scéna v jeho podání byla z hlediska legislativy naprosto nepřípustná, pro scénu tak muselo být použito tělo jiného herce. A to se Emile nahotě nebránil, bylo mu 17 a prý mu to bylo jedno.
Sexbomba od vedle
Sexbomba od vedle | 2004 20th Century Fox
Katy Mixon
Jedna z hvězd seriálu Nahoru a dolů Kate Mixon měla se svou nahou scénou problém a tak se také nechala zastoupit. A důvod byl poměrně jasný. "Mohu ukazovat svou tvář, ale nahou mě neuvidíte, ne, když se na všechno, co natáčím, kouká můj táta," uvedla herečka na vysvětlenou.
Danny McBride
Nahoru dolů | HBO
Freida Pinto
Tato krásná indická herečka proslula rolí Latiky v Milionáři z chatrče, nejedná se ale o její jedinou roli. Freida byla i součástí snímku Válka Bohů, kde se ujala role vědmy. Své nahé tělo však na plátně nepředvedla. Jak sama uvedla, měla dvojnici, která ji v lechtivých chvílích zastoupila.
Freida Pinto
Válka Bohů | HCE
Jamie Dornan a Dakota Johnson
V roli Christiana Greye ve filmové adaptaci Padesát odstínů šedi pro něj tály miliony divaček po celém světě, v řadě scén ale jeho tělo neviděly. Ve scénách, kde nebylo potřeba, aby byla vidět Jamieho tvář, ho velmi rád zastoupil kanadský model a herec Peter James Gray (výstižné jméno). A stejně tak jste neviděli celou Dakotu Johnson, herečka naproti svému kolegovi neměla s nahotou nejmenší problém a většinu svých scén hrála sama, ale problém byl s jejím tetováním na pozadí. Anastasia Steelová je popisována jako naprosto nevinná osoba, je tedy jasné, že tetování k ní rozhodně nepatří. Takže jakmile došlo na záběry pozadí, byla Dakota vyměněna za nepotetovanou verzi.
Jamie Dornan
Padesát odstínů šedi
Kit Harington
Jon Snow byl určitě jedním z důvodů, proč se na seriál Hra o trůny dívala velká řádka žen. Jakmile tedy spatřily na obrazovkách jeho zadek, určitě si lebedily, ovšem smůla, Kitovo nahé pozadí neviděly tolikrát, kolikrát si asi myslely. Několik dní před natáčením lechtivé scény ve třetí sezóně seriálu se Kit zranil a musel ho zastoupit jiný herec. Fanynky se ale nakonec přeci jen dočkaly, v jeho milostné scéně s Daenerys už jeho pozadí bylo.
Kit Harington
Hra o trůny
Mandy Moore
Mandy také nepatří mezi herečky, které by rády vystavovaly své nahé tělo. Ve filmu Hon za svobodou se svleče a chce se koupat ve Vltavě, ale Mandy nahá nebyla, použila dvojnici. Navíc by prý ani za nic nevstoupila do té špinavé vody.
Mandy Moore, Matthew Goode
Hon za svobodou
Russell Crowe
Ne že by se tento slavný gladiátor styděl za své tělo. Měl však problém s kolegyní Renée Zellweger, se kterou natáčel snímek Těžká váha. Renée měla problém s jeho vůní a dechem, dokonce prý hovořila s režisérem o hercově hygieně, když se ale problém nevyřešil, jasně řekla, že s ním lechtivé scény natáčet nebude. Filmaři tak nakonec museli použít dvojníka, se kterým byla Renée ochotná na intimnosti přistoupit. A nutno uznat, že si na Russellův odér nestěžovala jen ona. Během natáčení filmu Noe se prý herec odmítl během natáčení sprchovat nebo používat deodorant, aby prý lépe zapadl do role...
Renée Zellweger, Russell Crowe
Těžká váha | Miramax Films
Vera Farmiga
Kouzlu charismatického George Clooneyho by odolala jen málokterá žena a velmi ráda by si s ním i zalaškovala. Jeho kolegyně z filmu Lítám v tom si však nechala tuto příležitost ujít a pro intimní scény s Georgem nastoupila jiná herečka. A důvod? Inu velmi specifický, Vera porodila jen pár týdnů před natáčením, její tělo tedy nebylo v takové kondici, o které si herečka myslela, že by měla vystavovat. Navíc hrozilo, že by došlo k úniku mateřského mléka z jejích prsů, což by asi nebylo příjemné nikomu z přítomných.
Lítám v tom
Lítám v tom | 2009 by DW Studios LLC.
Natalie Portman
Natalie patří bezesporu k nejlepším a nejpůvabnějším herečkám současnosti, ale ani ona není ochotna udělat pro svou roli cokoliv. Při natáčení potrhlé komedie Princ a Pruďas odmítla skočit do jezera. Voda podle ní byla moc studená a tak to za ni udělala studentka herectví, která si zahrála ve filmu a ještě si vydělala téměř 400 dolarů.
Natalie Portman
Princ a Pruďas | Universal Pictures
Kevin Costner
Ve filmu Robin Hood, král zbojníků se jde Robin koupat do jezera. Kdo z diváků si však myslel, že se Kevin svlékl a skočil do vody, ten je na omylu. Kevin měl totiž úplně stejný důvod jako Natalie Portman. Bál se nachlazení a tak za sebe poslal do studených vod náhradníka.
Kevin Costner
Robin Hood, král zbojníků