Black Panther 2 oznámil datum premiéry

Black Panther 2 oznámil datum premiéry | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Režisér Ryan Coogler fanoušky ujistil, že si na filmu dávají v Marvelu opravdu záležet. A jde z premiéry něco vyčíst?

Páteční panel služby Disney+ byl na marvelovské novinky poměrně bohatý a zdánlivě rozšířil 4. fázi Marvel Universe hned o tři nové série – She-Hulk, Moonknighta a Ms. Marvel. Doufali jsme, že něco podobného přinese i filmový panel, ten však byl na oznamování filmů filmů za hranicemi roku 2021 daleko skoupější.

Konkrétně byla oznámená jedna jediná „novinka“ a to Black Panther 2. Oficiálně jsme se dozvěděli, že snímek dorazí 6. 5. 2022. Kromě toho nebylo odhaleno prakticky nic nového, ani název filmu. Zatím je vedený neoficiálně zkrátka jako Black Panther 2 a v galerii si také můžete prohlédnout grafiku, které oznámení doprovázela. U prozatímního loga stojí šéf Marvelu Kevin Feige a režisér a scenárista filmu Ryan Coogler, který fanoušky ujistil, že se s filmem nijak neloudají, jen jej chtějí natočit opravdu pořádně. Zatím je hotový první nástřel scénáře.

Jde z data odvodit cokoliv dalšího? Marvel Black Panthera přesunul z února na květen. V květnu obvykle uvádí ten film, od kterého v daný rok očekává nejlepší výsledky, ale může jít samozřejmě o shodu okolností. Také je možné, že v únorovém termínu bude třeba uvést Captain Marvel 2, aby stihla představit zmiňovanou Ms. Marvel, která by svou minisérii zdánlivě měla taktéž uvést v úvodu roku 2022 a v komiksech s Captain Marvel úzce souvisí. (Ale o tom můžeme v tuhle chvíli jen spekulovat).

Zdroj: D23

Galerie: 2

Black Panther 2 oznámil datum premiéry | Fandíme filmu Black Panther 2 oznámil datum premiéry | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest