Británie na nohou: Meghan opouští Harryho! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Británie na nohou: Meghan opouští Harryho!

Vosková figurína Meghan Markleové bude odtržena od královské rodiny
Vosková figurína Meghan Markleové bude odtržena od královské rodiny (Foto ara)

Muzem voskových figurín v Londýně se rozhodlo pro nečekanou změnu. Socha Meghan Markleové (38) bude po více než roce oddělena od sochy prince Harryho (37). Vévodkyně se tak nově objeví po boku manželů Beckhamových.

Meghan se ještě před svatbou s britským princem dočkala vlastní sochy ve slavném londýnském muzeu voskových figurín Madame Tussauds. Dvojice dříve postávala v blízkosti ostatních členů královské rodiny, včetně královny Alžběty II. (93) nebo vévodkyně Kate (37) a jejího manžela prince Williama (37). Po více jak roce ale přišla změna.

Vévodkyně bude nyní stát vedle soch populárního manželského páru Victoria (45) a David (44) Beckhamovi. „U nás v muzeu Madame Tussauds neustále nasloucháme tomu, co si lidé myslí o našich hvězdách,“ říká dle Blesku manažer londýnské pobočky Steve Davies. „Meghan pokračuje ve vlastním moderním pojetí stylu života v královské rodině a my chceme zrcadlit její nezávislý status celebrity,“ vysvětloval přesun.

Přesun sochy vévodkyně vzbudil u Britů značný povyk. Někteří jsou změnou potěšeni, domnívají se totiž, že Meghan do královské rodiny nepatří. Druzí jsou názoru, že manželka prince Harryho by tam měla být. „Nemusí to být napořád - nechceme, aby se náš milovaný pár rozešel! Pouze chceme Meghan dopřát, aby si na chvíli užila společnost celebrit, ve které se cítí lépe,“ dodal ředitel muzea Madame Tussauds.

Nepovedené přistání Harryho a Meghan:

 

 

 

 

 



Přečtěte si
Dianthos
26. 8. 2019 • 23:08

Harry by měl zakročit. Něco takového, jako rozdělit ho s jeho ženou, by si muzeum nemělo dovolit.

mazd
26. 8. 2019 • 14:01

Titulkář z Aha je ale...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.