Poruba dál zbrojí! Podepsala Obdržálka a Nejezchleba

Foto: Lukáš Bajgar, hcporuba.cz

Po dohodě s Vladimírem Svačinou hlásí v Porubě další dva podpisy. Ofenzivní řady definitivně posílí Petr Obdržálek s Richardem Nejezchlebem, kteří uspěli na zkoušce.

Dvaatřicetiletý Petr Obdržálek za Porubu sehrál dvě přípravná utkání, blýskl se v nich dvěma body za gól a asistenci. „Moc nás těší, že jsme se domluvili na spolupráci. Je to velice zkušený borec,“ pokyvuje spokojeně generální manažer klubu Pavel Hinner.

„Poslední roky řádil ve slovenské extralize.“

„Poslední roky řádil ve slovenské extralize,“ doplňuje na adresu ostříleného útočníka, který předchozích pět sezon strávil v dresu Zvolena a předtím hájil barvy Skalice. Celkem v tamní soutěži odehrál 375 zápasů a zaznamenal v nich 275 bodů (113+162).

Dost toho dřív Obdržálek stihl i na českých kluzištích. V extralize se mihl v Plzni a na Kladně. O patro níž hrál za Kometu Brno, Šumperk, Třebíč a Písek, do první ligy se vrací po šesti letech. Mužský hokej zkusil také v Hodoníně, na Technice a ve Velké Bíteši.

Foto: Lukáš Bajgar, hcporuba.cz

Po týdnech na zkoušce uspěl i pětadvacetiletý Richard Nejezchleb, jenž sehrál všech osm přípravných utkání a vstřelil v nich dva góly. „Od něj si slibujeme potřebnou dravost před soupeřovou brankou, navíc má skvělý přehled na hřišti,“ hlásí Hinner.

„Jednáme s dalšími zvučnými posilami.“

Nejezchleb si druhou nejvyšší soutěž zahrál už v sezoně 2017/18 za České Budějovice, kam zamířil z Litvínova. Bývalý mládežnický reprezentant s čtyřletými zkušenostmi se zámořským hokejem loni hrál za Nové Zámky, za 41 utkání zapsal 11 bodů (6+5).

RT TORAX v týdnu získal už Vladimíra Svačinu, ani podpisy Petra Obdržálka a Richarda Nejezchleba však jeho posilování nekončí. „Jednáme s dalšími zvučnými posilami, jednou výraznou do obrany,“ líčí Hinner, jenž věří, že s nimi dojde k dohodě.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz