Kristelová a Řepka „ve formě“: Tohle o sobě prozradili!

Kateřina Kristelová je zvěčněná na bicepsu Tomáše Řepky! 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. srpna 2019 14:30

Kateřinu Kristelovou a Tomáše Řepku od sebe sice momentálně dělí mříže, za kterými si bývalý fotbalista odpykává trest odnětí svobody, přesto jim to nebrání být na jedné vlně. Co o sobě hvězdný pár prozradil?

Kateřina Kristelová a Tomáš Řepka jsou v poslední době „ve formě“. Hvězdný pár o sobě dává neustále vědět, Řepka dal rozhovor z vězení a vyjadřuje se i blonďatá moderátorka. A jedním z vděčných témat je i to, jak se udržují doslovně „ve formě“.

Ač je bývalý fotbalista omezen na osobní svobodě, na pohyb podle partnerky nezanevřel. „Tomáš vypadá skvěle! Hodně cvičí a má podle svých slov formu, jakou míval kdysi na hřišti. Těší se na fotbal a na život venku vůbec,“ prozradila Kristelová na sociální síti. Sama se přitom na dálku snaží držet krok.

„Běhám denně, chci držet formu s Tomem, maká tam. A já na to dlouho kašlala, tak jdu teď poslední dva měsíce do sebe… chodím dvakrát týdně cvičit a jednou denně běhat,“ svěřila se dnes na Instagramu.

Kristelová však zároveň připustila, že výsledky se zatím úplně nedostavily. „Ale jsem kolikrát marná a velkej progres ještě vidět není… akorát mám o jednu konfekční velikost menší hadry,“ pochlubila se fanouškům.

Témata: Kateřina Kristelová Tomáš Řepka