Vyletěl jsem astrálně nad střechu domu

Vyletěl jsem astrálně nad střechu domu

"Ahojte, ahojte, ahojte, hlásím úspěch, ale nevím kam přesně to zařadit.. :))) Na lucidní snění bych to netipl - vůbec jsem si to neovládal, na sen jsem byl až příliš vědomý a na AC (astrální cestování) to bylo dost nezřetelné.

Ležím v posteli, snažím se trochu dospat noc, jelikož jsem se probudil v takový ten moment, kdy se cítím stále ještě unaven a nepoužitelný a potřebuji krátce dospat. Nějak se neuvolňuji, jen se myšlenkově soustředím, že toho zrovna využiji na pokus o AC.

Nakonec lehce usínám, ale v určitý moment cítím velmi uvolňující pocit, začnu být vědomý, na mysl mi přijde - "tenhle stav už znám, už jsem ho zažil", s lehkostí mírného vánku se povznesu z těla a ihned neovladatelně bleskově stoupám stropem, střechou až do velkých výšin a koukám na velmi vzdálené baráčky, jako když koukáte do google maps,následně mě to v tý výšce začne vanout někam pryč, skokově hned na to kolem sebe vidím větev stromu - "už tedy nejsem v té výšce?" a snažím se to pochopit, vnímat scenérii, ale celé se to vytratí a já se ocitám zpět v těle.

Bylo to velmi krátké, možná jen zlomek několika sekund. Nedokázal jsem to ovládat. Nedokázal jsem plnohodnotně vidět prostor kolem sebe - vidění jako přes nějakou síťku/plentu.

A přišlo mi to až příliš rychlé  (anebo rozmazané), na to, abych dokázal určit, zda se jedná skutečně reálně o můj domov a okolí mého domu. Vidím z výšiny nějaké domky, než to dokážu zhodnotit, zda je to okolí mého domu, už mě to vane jinam.

Nevím, jak to vystihnout.. neovladatelné,  nezřetelné divné vidění, neschopnost racionálně myslet,  problém určit časové trvání, vnímání spíš pocitově než zrakově, asi i velmi rychlý průběh.

Zprvu mi to přišlo na 5-15 s, hloubkově zpětně přemýšlím, že trvání bylo jen mžitku sekundy, a proto mi to přijde tak těžce zvláštní na AC.

Po probrání cítím svěžest a mírnou eufórii. Mám radost a chci vám napsat. I když tomu nálepku AC nedáte a já sám nevím, jak to identifikovat, přesto je to pro mě příjemně nezvyklé, jsem za to rád a budu dál pokračovat.

Ahojte, děkuji, mějte se pěkně a pěkný víkend přeji!
Martin"

Martine, děkujeme za úžasnou zprávu! :)

Tvůj stav euforie a svěžesti, společně s popisem tvých nočních prožitků - to vše dokonale popisuje první astrální cestování. Budeš patřit do skupiny lidí, která se musí v astrálních sférách naučit chodit a tvořit a na začátku vlastně i být. :)

Začátky můžou být náročně a chaotické, ale s každým dalším vystoupením se ovládání astrálního světa bude zlepšovat. Již jsme psali článek o těch těžších astrálních začátcích a tak můžeš vidět, že nejsi jediný.

Každý máme sílu v jiné oblasti, tedy někdo se dokáže hned vědomě pohybovat v astrálním prostoru, jiní se to učí. Ale důležité je, že jsi to zažil a víš, jaké to je - ten pocit vzlétnout nad baráky a být tam. To, jak je vnímání času jiné - nedokážeme určit, zda je to zlomek vteřiny, nebo 15 vteřin.

Jak okouzlující a jiný stav vědomí to je, a přesto je to tak reálné, že nelze pochybovat o tom, že jsme to prožili. Přeji mnoho dalších krásných výstupů z těla.