26. srpna 2019 • 06:00

Fotbalisté FC Barcelona budou mít nové vozy od automobilky CUPRA

Autor: pv
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Minimálně na pět sezon má FC Barcelona zajištěného automobilového partnera pro mobilitu. Seat přes svou značku CUPRA spojil síly s katalánským velkoklubem a od letošního srpna vstupují do inovativního partnerství.



Obě organizace budou společně vyvíjet projekty v oblasti mobility a podporovat inovace na stadionu Camp Nou. Smlouva dalece přesahuje rozsah tradičního partnerství. Je založena na třech strategických pilířích.

Antoine Griezmann vstřelil proti Betisu Sevilla své první dva góly v La Lize v dresu Barcelony
Antoine Griezmann vstřelil proti Betisu Sevilla své první dva góly v La Lize v dresu Barcelony

Zaprvé byli oba partneři založeni v Barceloně a mají společnou vizi vylepšování image města na celém světě. Za druhé se obě strany snaží podporovat mladé talenty a inovace. A nakonec obě značky sdílejí vášeň, ambice a globální zaměření.

„Tato inovativní aliance s jedním z nejlepších fotbalových klubů na světě dokazuje naše velké úsilí o rozvoj značky CUPRA a utváření budoucnosti mobility v Barceloně. Partnerství s univerzálním klubem, jako je FC Barcelona s více než 340 miliony fanoušků na celém světě, podpoří naši globalizační strategii,“ řekl Luca de Meo, předseda představenstva společnosti SEAT a předseda správní rady značky CUPRA.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud