Babinet.cz  /  Soutěže  /  Soutěžte o produkty NutriFood a podpořte svoji linii

Soutěžte o produkty NutriFood a podpořte svoji linii

26.8.2019 - redakce Babinet.cz

Léto už nemusí být pro vaši váhu pohromou a ani jej nemusíte prožít ve stylu omezování a hlídání se. Věřili byste, že si můžete užívat všech chutí léta, pochutnávat si na dokonale sladkých tyčinkách, koktejlech a smoothie a přitom dbát na svoji štíhlou linii? Ano, to vše je možné. Seznamte se s novinkami na našem trhu, produkty NutriFood Plan.

Speciální nízkokalorické potraviny dodávají našemu tělu přírodní biologicky aktivní bílkoviny, které pomáhají udržovat zdravý stav kostí a zubů a chrání naše svaly. Navíc díky nim nám z organismu obývají přebytečné tuky, což je více než žádoucí. A aby toho nebylo málo, pochoutky NutriFood skutečně chutnají a vynikají opravdovou sladkou a lahodnou chutí i pestrou škálou příchutí, že kterých si vybere skutečně každý.

Vyhrajte proto tři balíčky potravin jako stvořených na nastartování dne nebo na skvělou odpolední svačinky, obsahující 3 různé příchutě NutriFood tyčinek, 3 různé příchutě lahodných smoothie a 3 různé příchutě vydatných koktejlů. To vše plné vitamínů, minerálů, vápníku, bílkovin, vlákniny i dalších prospěšných látek.

Hraje se o tři balíčky

Odpověď na soutžění otázku naleznete na www.nutrifood.cz

Soutěž již byla ukončena. Výherci soutěže jsou:
Petra Ferenčíková - Vyšní Lhoty, Kolaříková Alena - Kobylí, Romana Jarošová - Žďár nad Sázavou

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další soutěže

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz