Kamarádka Šafářové prozradila pohlaví miminka: Bude to holka nebo kluk? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kamarádka Šafářové prozradila pohlaví miminka: Bude to holka nebo kluk?

Lucie Šafářová s Tomášem Plekancem
Lucie Šafářová s Tomášem Plekancem (Barbora Reichová (Sport))

Lucie Šafářová (32) a Tomáš Plekanec (36) se na Vánoce dočkají prvního společného potomka. Na sociální síti šťastná nastávající maminka sdílí fotografie s rostoucím bříškem, pohlaví však prorazit nechtěla. Pečlivě střežené tajemství nejspíš omylem odtajnila blízká kamarádka Andrea Hlaváčová (33).

Kdysi to spolu táhly ve čtyřhře, ještě loni se střetly na Wimbledonu. Nyní je vše jinak. Na začátku srpna porodila Hlaváčová holčičku a na Vánoce se role maminky ujme i Šafářová. Sportovkyně tak místo tenisu momentálně řeší děti.

Při jejich posledním setkání se Šafářová nezapomněla na sociální síti pochlubit fotografii. „Jsem vážně šťastná, že jsem viděla tyhle dvě úžasné holky! Maminky dohání, co zmeškaly! Bibi spinká jako andílek a Andrea Hlaváčková je skvělá máma," napsala Šafářová.

Poté, co Šafářová zveřejnila fotografii s tenistkou, okomentovala snímek i samotná Hlaváčková. „Jsem šťastná, že jsem viděla tetičku Lucii, daly jsme jí nějaké rady. Všechno nejlepší holky," napsala do komentářů Hlaváčková.

Zdá se tedy, že tenistka a hokejista brzy přivítají na světě dcerku. Plekanec má z manželství s Lucii Vondráčkvou (39) dva syny, dceru by si přál. „Dva kluky už mám, tak by možná bylo zajímavé mít holčičku,“ přiznal před nedávnem v rozhovoru pro Magazín Dnes.

 Krásné tenisové maminky! Šafářová s Hlaváčkovou slavily děťátka na cestě:

Video se připravuje ...




Přečtěte si
pea.p
28. 8. 2019 • 07:34

Je ještě nějaký plátek který se nedojímal nad početím nemanželského potomka.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.