reklama

Česká panenka Lia bojuje v Monaku o prestižní titul

reklama

O českých dívkách se říká, že jsou nejkrásnější na světě. A něco na tom bude. Vždyť snad ani neexistuje soutěž krásy, která by se bez našich sexy koček obešla. Lia Kees sice pochází z Kyrgistánu, ale za domov už považuje Českou republiku. A možná, že právě kombinace těchto dvou kultur z ní dělá ještě větší dračici.

Lia miluje cestování, takže asi nikoho moc nepřekvapí, že právě v těchto dnech je v Monaku. Nejde však o žádný výlet, blondýnka se tam totiž připravuje na Miss Monaco. Finále se koná 5. září a bude k vidění například na MTV a Lia bude mimo jiné těžit i z toho, že má procestovaný téměř celý svět. Nějakou dobu totiž žila v Curychu, Salzburku či Dubaji. „Získáte rozhled, poznáte nové lidi, naučíte se jazyky. Každé místo mi něco dalo, jsou to zkušenosti k nezaplacení,“ usmívá se sympatická slečna, která se už od čtrnácti let věnuje modelingu a zdobila už titulní strany magazínu. Jen namátkou to byly Epitome magazine, Glamour, Elabe fashion and glanc Magazine a řada dalších. Byla také dvakrát Playmate v českém a slovenském magazínu Playboy. Spolupracovala i s předními fotografy, jakým je například Dimitrij Plyusnin.

V Monaku přitom samozřejmě nejde o její první soutěž krásy. I tady už se může chlubit mnoha úspěchy, tím nejzářivějším je bezesporu zisk titulu Miss Europe 2016. „Tyhle akce mě zkrátka baví. Znovu je to o tom, že jsou tu skvělí lidé, které bych jinak zřejmě nepoznala. A i když tu panuje konkurence, stále je to v určitých mezích. po krku si nejdeme,“ směje se dívka, které svět modelingu leží u nohou. Finále v Monaku budeme sledovat stejně, jako její přítel miliardář Richard Chlad. Bez zajímavosti jistě není ani to, že Richard Chlad mladší chodí s novou Českou Miss Barborou Hodačovou. Tomu se říká zalíbení v modelkách…  

Foto: archiv

reklama

reklama

reklama

reklama

reklama