Filmaři hledají komparzisty, kteří se stanou součástí filmu Zátopek, který se točí ve Zlíně

ZLÍN - Pro natáčení filmu Zátopek ve Zlíně hledají filmaři komparzisty. Serveru Zlin.cz to uvedla výkonná ředitelka ZlínFilm Office Magdaléna Hladká.

V neděli 8. září se ulicemi města Zlína znovu proběhne slavný sportovec Emil Zátopek, a to díky natáčení celovečerního filmu režiséra Davida Ondříčka. Produkce hledá z řad obyvatel Zlínského kraje komparzisty. „Na natáčení celovečerního hraného filmu Zátopek hledá produkce do komparzu muže a ženy jako diváky na závodech. Točit se bude rok 1941,“ upřesnila Hladká.

Filmaři hledají štíhlé muže i ženy ve věku od 16 do 65 let. Ženy by měly mít přírodní barvu vlasů, délka mikádo a pod ramena. Muži by měli mít kratší vlasy po stranách a nahoře delší odrostlé.

Honorář činí 900 korun plus 100 korun za kostýmní zkoušku, na kterou je nutné se dostavit v termínu 6. nebo 7. září ve Zlíně. „V případě zájmu o natáčení mohou zájemci poslat SMS na telefonní číslo 773 202 028. Do zprávy je nutné uvést své jméno, příjmení, věk a telefon a je třeba také poslat aktuálnÍ foto obličeje a postavy. Všem vybraným se produkce ozve na začátku září,“ dodala Hladká.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x