Hlavní obsah
Článek

Na letošním udílení MTV Video Music Awards se to jako vždy hemžilo celebritami v úchvatných i méně úchvatných modelech. Řada slavných dam vsadila na hluboké výstřihy, některé odhalily i více kůže. Podívejte, jak jim to slušelo a která měla dekolt nejvýraznější.

Normani

Zpěvačka Normani vypadala, jako by šla spíš na plážovou party než na udílení hudebních cen. V barevném modelu od značky Nicolas Jebran vystavila nejen bujné poprsí, ale také bříško a nohy ve vysokém rozparku.

Lizzo

Zpěvačku Lizzo se zvučným hlasem a žádným studem by na červeném koberci jen těžko někdo přehlédl. Z rudé róby od značky Moschino jí poprsí málem vyteklo a definitivně na sebe strhla největší pozornost.

Camila Cabello

Mladá Camila Cabello si odnesla cenu za nejlepší spolupráci na duetu Señorita se Shawnem Mendesem. Na akci zvolila bílé šaty značky Balmain s průstřihy, které dokonale zdůraznily zpěvaččiny plné tvary.

Adriana Lima

Modelka Adriana Lima (42) působila na rudém koberci, jako by právě vylezla ze sprchy. Mokrý look doplnila modelem od značky Sally LaPointe, který působil také jako plážový outfit.

Halsey

U zpěvačky Halsey člověk nikdy neví, v čem se objeví, ani jestli bude mít účes krátký, nebo zářivě růžový. Ani tentokrát nezklamala, v róbě od Petera Dundase ukázala i podprsenku a pod průsvitnou sukní kalhotky.

Coco Austin

Když se modelka Coco Austin (45) objevila na červeném koberci, přítomným se musel tajit dech, nevyšla si sice úplně nahá, ale šaty oblékla velmi riskantní. Vypadalo to, že jediné, co na průsvitném modelu zakrývalo modelčiny intimní partie, bylo prošívání. Její pověstné pětky tak rozhodně nešly přehlédnout.

Bella a Gigi Hadid

Sestry Bella (27) a Gigi Hadid (28) nemají v oblasti hrudníku příliš co nabídnout, takže na to musely jinak. Gigi oblékla korzet tělové barvy s kalhotami od Toma Forda, zatímco Bella zvolila o něco úspornější model, který odhalil nejen její dokonale ploché bříško.

Heidi Klum

Modelka Heidi Klum (50) je sice už čtyřicátnice, to ale neznamená, že se nebude oblékat sexy. Na první veřejnou akci od svatby s Tomem Kaulitzem pozvedla poprsí skoro až bradě v modelu značky NEDO.

Reklama

Další články

Načítám