Nečekaný obrat

Česká královna filmů pro dospělé Paula Wild letos oslavila 45. narozeniny a za svůj život toho stihla skutečně hodně. Začínala jako topless hosteska a go-go tanečnice na diskotékách. Neřízená střela, která byla snem mnoha mužů, neúspěšně se ucházela o moderátorský post pořadu Peříčko, natáčela bizarní scény a holdovala alkoholu, se před lety rozhodla pro rapidní změnu. Nahotu hodlá vyměnit za mundůr jeptišky. Touží v sobě najít nové Já, které v sobě musela díky své profesi dlouhé roky potlačovat. O svých pohnutkách, nasměrovat svůj život blíže k Bohu, informovala už kdysi. "Čtu Bibli a medituji!" A nyní je svému cíli ještě o krok blíž!

Všechno musí pryč

Aby se mohla nadobro očistit od všech hříchů, musela se zbavit všeho, co odkazuje na její peprnou minulost. Pustila se do důkladné čistky. Vyhýbá se společenským akcím a nepodává rozhovory, distancovala se od svých bývalých kolegů a za natáčením udělala tlustou čáru, všechny rekvizity od oblečení po erotické pomůcky a ceny získané ve svém oboru bez výčitek vyhodila.

Náhradní kariéra

Pro herečku z filmů pro dospělé není jednoduché najít si obyčejnou práci. Chvíli to Pavla Nováková zkoušela na Harmonie TV, pak v kosmetickém salonu v Brně. Největší úspěch zaznamenala s ezoterikou a s tím spojeným poradenstvím.

Při tom všem držela přísný celibát a muže si nepouštěla k tělu. Jejímu životnímu obratu nahrává i fakt, že kariéra pornoherečky nedávala moc prostoru pro trvalé vztahy ani založení rodiny. Nic jí tedy v kuriózním rozhodnutí nebrání. Už více než dva roky o ní není slyšet a podle kusých informací z jejího soukromí je její soustavná příprava na nový život téměř u úspěšného konce.