Exmanželka Karla Šípa: Marcela Holanová po operaci zkolabovala!

Holanová, Marcela

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

28. srpna 2019 10:57

Zpěvačka Marcela Holanová (68) měla dlouhodobě bolesti kyčle. I proto se rozhodla podstoupit operaci. Jenže ani po ní jí není lépe! V zákulisí finále Muže roku trpěla a měla takové bolesti, že kolabovala!

Marcela Holanová, bývalá manželka Karla Šípa, před pár měsíci podstoupila výměnu kyčelního kloubu. Po operaci doufala, že bude brzy opět fit. Jenže jak se zdá, bolesti ji trápí dál! I po tříměsíční rehabilitaci totiž kulhá a všude nosí francouzské berle!

Aby splnila své závazky, usedla do poroty Muže roku. To ale byla práce na několik hodin, jenže sedět tak dlouho bez hnutí pro ni bylo příliš náročné! I proto se během show podle deníku Aha! vyplížila do zákulisí.

Tam se podle svědků zhroutila v bolestech na lavici. „Vypadala, že ji to strašně bolí. V jednu chvíli nemohla skoro vstát. Bylo mi jí moc líto,“ popsala deníku jedna z účastnic akce.

Sama Holanová přiznává, že to pro ni bylo utrpení! „Už se těším domů. Nemohla jsem tady ani sedět, jak mě to bolelo!“ přiznala pro Aha! Zpěvačka. A i když se dokázala dobelhat zpět na své místo, nebylo jí dobře.

„Jsem po operaci kyčle. Snad to bude brzy lepší, ale ještě to hodně bolí. Rehabilitaci už mám za sebou, tam to bylo bezvadné. Teď už jsem ale doma a vůbec nevím, jak to bude pokračovat,“ dodala exmanželka Karla Šípa.

Navíc ji už 13. a 14 září čekají naplánované koncerty! A tak je jasné, že má velké obavy. „Neumím zpívat vsedě, jedině se můžu opřít o židli, ale to taky není ideální. Prostě to není to, na co jsem zvyklá. Ke zpěvu potřebuji nejen nohu, ale i bránici,“ vysvětluje Marcela Holanová.

Přesto ale nechce akce zrušit a zklamat tak své příznivce. „Nějak to dám! Lidi jsou úžasní. Těším se, protože mě vždycky napumpují energií. Když ležím doma, tak mám černé myšlenky,“ práskla Marcela Holanová.

Témata: Marcela Holanová operace