Internetová Mall.tv rozšiřuje působnost v chytrých televizorech, objevila se u další značky

28. srpen 2019

Podzimní programové schéma představila Mall.tv již začátkem letních prázdnin v rámci karlovarského festivalu. Na návštěvníky čekaly premiérové díly pořadů Zmlsané dějiny a Top Moment nebo pilotní epizoda připravovaného sitcomu Olo show.

Internetová televize Mall.tv se stala součástí nabídky aplikací další značky televizorů. Po platformách, jako jsou Apple TV nebo Samsung je její obsah dostupný i v rámci jihokorejské společnosti LG. Přítomnost aplikace potvrzuje redakce portálu Digitální rádio na LG OLED televizoru z roku 2017. Podoba portálu je prakticky totožná, jako je tomu například právě u Apple TV, liší se ale některé grafické prvky – velikost ikon v hlavním menu a podobně.

Podzimní programové schéma představila Mall.tv již začátkem letních prázdnin v rámci Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech. Na návštěvníky její expozice čekaly premiérové díly pořadů Zmlsané dějiny a Top Moment, pilotní epizoda připravovaného sitcomu Olo show nebo představení divadla Vosto5. Mezi nejznámější tváře on-line projektu patří Luděk Staněk nebo Adéla Elbel a její dvanáctihodinová Noční směna.

autor: lukpo
Spustit audio

Související