InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Kroužkování ptáků s přednáškou

    pátek 19.4 9:00 - Sýpka u rybníka Topič

  • Multinstrumentální koncert kapely Jablkoň

    pátek 19.4 19:30 - Hospoda U Datla, Blatná

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Budějovické Dynamo přiváží povinný pohárový postup z Ústí nad Orlicí

Patrik Čavoš (vlevo) vstřelil pojišťující druhý gól Dynama.

Patrik Čavoš (vlevo) vstřelil pojišťující druhý gól Dynama.

ÚSTÍ NAD ORLICÍ – Celkem čtyři změny v základní sestavě udělal oproti poslednímu ligovému utkání v Mladé Boleslavi kouč Českých Budějovic David Horejš pro dnešní utkání druhého kola MOL Cupu v Ústí nad Orlicí. Domácí třetiligový manšaft Jihočeši přehráli o dvě branky – stejně jako v Mladé Boleslavi se opět prosadil Brandner a po změně stran pojistil povinný postup dnešní budějovický kapitán Čavoš – 2:0. „Pohárové zápasy nejsou jednoduché, hodně je ovlivňuje první branka. Dobře jsme k tomu přistoupili, domácí jsme k ničemu nepustili,“ oddychl si spokojený trenér Dynama České Budějovice David Horejš v hodnocení vítězného zápasu druhého kola poháru pro klubový web.


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí – SK Dynamo ČB 0:2 (0:1). Branky: 40. Brandner, 71. Čavoš. ŽK: 1–1 (Chleboun – Havel). Rozhodčí: Hanousek – Kubr, Flimmel. Přihlíželo 1180 diváků.
Sestava Českých Budějovic: Křížek – Čolić, Havel, Kulhánek, Helešic – Čavoš, Havelka – Brandner (67. Táborský), Mustedanagić, Provod – Schranz (79. Mršić).

Už v neděli čeká Jihočechy další ligové kolo. Na Střelecký ostrov přijede Zlín a Dynamo po třech prohrách potřebuje zabrat. Utkání začíná v 16.30 hodin.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace