Nová postava v Ordinaci: Vytvořili kopii zesnulé doktorky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Nová postava v Ordinaci: Vytvořili kopii zesnulé doktorky

Zita a její představitelka Jana Holcová (44) jako by z oka vypadla zesnulé doktorce Andree Hanákové, kterou hrála Klára Cibulková (44).
Zita a její představitelka Jana Holcová (44) jako by z oka vypadla zesnulé doktorce Andree Hanákové, kterou hrála Klára Cibulková (44). (Foto TV Nova)

Plete si je i doktor Hanák z Ordinace! Do kamenické nemocnice nastoupila nová šéfka záchranky Zita a její představitelka Jana Holcová (44) jako by z oka vypadla zesnulé doktorce Andree Hanákové, kterou hrála Klára Cibulková (44).

Holcová, známá především ze seriálu Zkáza Dejvického divadla, musela kvůli roli výrazně změnit vizáž. Původně tmavé vlasy po ramena jí ostříhali nakrátko a obarvili na blond. „Původně měla být změna mé vizáže větší, barva měla být platinovější a sestřih ještě kratší, ale vzhledem k mým závazkům v divadle to nebylo možné,” vysvětlila herečka.


Jako blondýna až nápadně připomíná bývalou manželku MUDr. Petra Hanáka neboli Radima Fialy (48). Cibulková před rokem opustila seriál na vlastní žádost, takže tvůrci Ordinace nechali její Andreu zahynout při přestřelce. Zda bylo nyní jejich záměrem, aby se objevila její dvojnice, není známo.
Jak se záchranářka Zita popasuje se svým prvním dnem v kamenické nemocnici, můžete vidět už dnes od 20:20 na Nově.

Jiskření s Hanákem
Mezi doktorem Hanákem a novou šéfkou záchranky to bude od počátku jiskřit. „Zita nastupuje s velkými ambicemi udělat pořádek na oddělení. Díky tomu bude mezi svými kolegy velmi neoblíbená,“ naznačuje její představitelka Jana Holcová. Kovboj Hanák a systematická Zita se od první chvíle nesnášejí, jenže mezi láskou a nenávistí je jen tenká hranice...

Přestřelka v Ordinaci. Takhle zastřelili Hanákovou!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.