Michael Jackson by slavil 61, ale... Dcera Paris píše o pedofilii!

Michael Jackson 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

29. srpna 2019 12:00

Kdyby byl naživu, slavil by dnes Michael Jackson 61. narozeniny nejspíš i se svou dcerou, která se občas chová jako pěkný dáreček. Naposledy se Paris Jacksonová připomněla slovy o pedofilech. Máme to chápat jako ránu do vlastních řad?

Právě dnes by legendární zpěvák Michael Jackson oslavil 61. narozeniny, ale po vývoji v posledních měsících to vypadá, že jeho velký den budou už navždy doprovázet kontroverze. Namísto poklon králi popu se totiž řeší spíše případy údajného sexuálního zneužívání dětí z jeho strany.

Spousta lidí je přesvědčena, že je Jackson vinen, jeho dcera Paris se k nim ale rozhodně neřadí. Vzhledem ke kontroverzím obklopujícím otce by si však příště měla dávat větší pozor, co má na srdci. Na sociální síti totiž zanechala zajímavý vzkaz.

„Podle všeho se pedofilové a zvrhlíci snaží stát součástí LGBT komunity s výmluvou, že ‚se takhle narodili‛. Nevím, jak to cítí ostatní, ale já osobně nechci omlouvat š***ní dětí či zvířat,“ stálo na jejím twitterovém účtu dle serveru Yahoo News. Jacksonová ovšem příspěvek později smazala.

Sám Jackson, který je už deset let po smrti, má totiž lidově řečeno máslo na hlavě. V dokumentu Leaving Neverland jej ze sexuálního zneužívání dětí nařkli Wade Robson a James Safechuck, jeho údajné oběti. Zpěvák navíc v minulosti kvůli podobným deliktům stanul před soudem, nikdy však nebyl odsouzen.

Přesto jsou obhájci a odpůrci krále popu v prakticky neustálém střetu. Naposledy vzbudil rozruch komik David Chappelle, který Jacksona hájil poměrně ostrým a konfrontačním způsobem. Reakce údajných obětí na sebe nenechala dlouho čekat.

Témata: Michael Jackson Paris Jackson