I když Monika Žídková získala v roce 1995 za svou krásu hned dvě korunky, modelingu se nakonec naplno nevěnovala a raději vystudovala Ostravskou univerzitu obor Učitelství pro nižší stupeň.

Nikdy jsem se jako modelka necítila, ale samozřejmě si obou vítězství vážím, byly to cenné zkušenosti. Možná kdybych žila v Praze, tak by to bylo jiné, ale můj život je na Moravě a do Prahy ráda jezdím na výlet. Moje dcera má ve čtvrtek 18. narozeniny, a tak jsem jí návštěvu dala jako dárek, svěřila se Blesku půvabná Monika, která podruhé uspěla ve volbách a opět byla zvolena starostkou Kravař.

Dcera Nikol je velmi půvabná, ale rozhodla se, že nepůjde v maminčiných modelingových šlépějích. Dcera koketovala s modelingem a možná by se i do Miss přihlásila, ale rozhodla se, že bude lékařkou, prozradila ambice své dcery bývalá královna krásy. Ta na party reopeningu restaurace Občanská plovárna trávila čas u stolu s exprezidentem Miss ČR Miloslavem Zapletalem (77), jeho manželkou Hankou a plastickým chirurgem Janem Měšťákem (75). Je milé potkat se s lidmi, které znáte tolik let,“ okomentovala Monika vybranou společnost.

Žídková letos oslaví dvacetileté výročí s manželem Petrem Brzeskou. Recept na šťastné manželství nemám, prostě jsme se našli a věřím, že to spolu už doklepeme do konce. Samozřejmě občas jsou mraky, ale to k manželství patří, usmívá se půvabná blondýnka.

VIDEO: Současné Miss chybí jiskra a noblesa, říká Žídková. Korunku by dnes nechtěla

Video
Video se připravuje ...

Současné Miss chybí jiskra a noblesa, říká Žídková. Korunku by dnes nechtěla Tereze Kühnelova, Aleš Brunclík

Fotogalerie
20 fotografií