Banes Motor České Budějovice
30.08.2019, Tisková zpráva

Madeta hlavním partnerem Motoru i pro sezonu 2019-20

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Partnerství mezi českobudějovickým hokejovým klubem a společností Madeta pokračuje i v sedmé sezoně po znovuzrození klubu, u kterého právě Madeta hrála velmi významnou roli. Generální ředitel Madety Milan Teplý si znovu podal ruku s prezidentem klubu Romanem Turkem, aby stvrdili další krok na společné cestě. "Pan Teplý s Madetou stál po našem boku jako hlavní partner při znovuzrození klubu a jsme moc rádi, že naší nastoupené cestě i nadále věří. Všichni si přejeme být u toho, až se náš klub vrátí tam, kam patří," netajil spokojenost Roman Turek.
Madetu mohou vídat fandové Motoru na dresech, na reklamních plochách po stadionu, při soutěžích na ledě, na klubovém webu, sociálních sítích nebo třeba i jako hlavního partnera Motor Cupu 2019. Tohle spojenectví má zkrátka tradici a funguje. "Bez hokeje už si to během roku ani neumím představit, na Motor chodím velmi rád, pokud mám jen trochu čas. Pochopitelně už bych si ale přál vídat klub v extralize, takže věřím, že se mi to už v příští sezoně splní," vyslovil své přání při podpisu smlouvy generální ředitel společnosti Madeta Milan Teplý. A vedení klubu samozřejmě s tímto přáním naprosto souzní. V ročníku 2019-20 byla zrušena baráž, která Motor už třikrát zastavila, šance je tak bez pochyby větší než dřív.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....