Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Adam Mišík se sápal po nové krásce: Mudrochová z Robinsonova ostrova má smůlu

Adam Mišík se sápal po nové krásce: Mudrochová z Robinsonova ostrova má smůlu
Zdroj: Profimedia.cz
+ Dalších 16 fotografií
Další románek!
Kam se Adam Mišík (21) vrtne, tam je přistižen s novou kočičkou po svém boku. Zpěvák za tenhle rok prožívá už čtvrtý románek a nevypadá to, že by hodlal v dohledné době skončit. Víno, ženy a Mišík, dalo by se změnit známé pořekadlo!

Po lednových kopačkách od Diany Kratochvílové (21), s níž prožíval dlouhodobý vztah, se Adam Mišík (21) utrhl ze řetězu. Jako by chtěl po letech vážného randění všechno dohnat!

Nejdřív měl missku Denisu Spergerovou (19), přes modelku Danielu Gorškovou se dostal k Barboře Mudrochové (28) z Robinsonova ostrova a teď už místo po zpěvákově boku zaujímá zase nová kráska.

Netrvalo ani dva měsíce a vztah s Mudrochovou, který se na karlovarské kolonádě jevil dost vážně, vzal zasvé. Na večírku v Občanské plovárně se Adam odvázal s tajemnou dívkou, jež mluvila anglicky. Až do noci popíjeli šampaňské, Mišík kouřil jednu cigaretu za druhou a party završil vášnivým líbáním se svým novým objevem.

Jméno záhadné blondýnky Mišík prozradit nechtěl a mluvil o ní jako o paní Columbové. Životní partnerku očividně nehledá a kráska tak nejspíš skončí jen jako další letní zářez na jeho pažbě.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy