Federer smetl Evanse a je v osmifinále. Djokovič pokračuje bez ztráty setu

30. 8. 2019, 19:40
Aktuality 102
US OPEN - Roger Federer na letošním US Open už dvakrát ztratil set, ve třetím kole však pětinásobný šampion po skvělém výkonu deklasoval Daniela Evanse a za necelou hodinu a půl prolétl do osmifinále, v němž loni nestačil na Johna Millmana. Dnešní Night Session na centrálním dvorci uzavřel suverénním vítězstvím obhájce titulu Novak Djokovič, když si bez ztráty setu poradil s domácím Denisem Kudlou.
Roger Federer (© AFP)

Roger Federer ve wimbledonském finále nevyužil mečboly proti Novakovi Djokovičovi, nezískal 21. grandslamový vavřín a od té doby na kurtech nepůsobí přesvědčivě. Na generálce v Cincinnati se loučil už v osmifinále po porážce s Andrejem Rubljovem a na US Open musel v obou předchozích zápasech do čtyř setů.

Možná se však pro 38letou švýcarskou legendu opět blýská na lepší časy. V souboji o osmifinále totiž rodák z Basileje za necelou hodinu a půl deklasoval 6-2 6-2 6-1 Daniela Evanse, s nímž ani potřetí neztratil jediný set.

Federer na rozdíl od prvního a druhého kola tentokrát začal suverénně hned od začátku a Britovi nedal sebemenší šanci. "Nic jsem neměnil, všechno jsem dělal jako vždycky. Někdy to jde a někdy ne," okomentoval svůj výkon Federer.

V utkání jen jednou ztratil podání, nastřílel deset es a dohromady na servisu soupeři povolil pouhých 14 fiftýnů. Sám naopak na returnu exceloval a celkem sedmkrát slavil brejk.

Federer tak potvrdil svou skvělou bilanci v zápasech třetího kola. V New Yorku hraje hlavní soutěž podevatenácté a neuspěl pouze při svém debutu v roce 2000.

Osmifinálová fáze závěrečného grandslamu sezony už je pro pětinásobného šampiona podstatně horší. V něm Federer v minulosti neuspěl celkem pětkrát, naposledy loni po překvapivé porážce s Johnem Millmanem. Letos bude jeho soupeřem David Goffin.

Belgický tenista zdolal 7-6(5) 7-6(9) 7-5 Pabla Carreña, osmifinále US Open si zahraje třetím rokem po sobě a zaútočí na první newyorské čtvrtfinále. S Federerem má mizernou bilanci 1-8.

Novak Djokovič vyhrál čtyři z pěti posledních grandslamů a ve Flushing Meadows je letos naprosto zaslouženě největším favoritem. Majitel 16 grandslamových trofejí vykročil za obhajobou loňského triumfu hladkým vítězstvím nad Robertem Carballésem a připsal si jubilejní 70. newyorskou výhru.

Dvaatřicetiletý Srb ve druhém kole bojoval s bolestmi levého ramene, které si několikrát nechal ošetřovat, přesto Juana Ignacia Lóndera porazil bez ztráty setu. Dnes už známky zranění nejevil a domácího outsidera Denise Kudlu přehrál suverénně 6-3 6-4 6-2.

Djokovič ale na své poměry dnes vyrobil hodně dvojchyb (8) a zaznamenal jen šest es. V utkání čelil sedmi brejkbolům, se všemi hrozbami si ovšem bravurně poradil. Proti velmi dobře hrajícímu soupeři byl v klíčových momentech silnějším hráčem a po dvou hodinách a třech minutách potvrdil postupem do dalšího kola roli favorita.

"Byl jsem skoro bez bolesti, to je velký posun," pochvaloval si Djokovič. Kudla sice sprintoval po kurtu a občas Srba překvapil tím, co vrátil, ale favorit měl zápas pod kontrolou. "Nevím, jak bude tělo reagovat, ale jsem rád, že jsem dokončil další zápas," dodal.

Trojnásobného šampiona Djokoviče v osmifinále, které si na US Open zahraje podvanácté a ještě v něm nikdy neprohrál, čeká repríza finálového souboje z roku 2016 se Stanem Wawrinkou. Od té doby se hráči nestřetli a Djokovič má tak Švýcarovi, s nímž vyhrál 21 z 26 soubojů, co oplácet.

Wawrinka po setech 6-4 7-6(9) 7-6(4) zastavil lucky losera Paola Lorenziho a poprvé od triumfu v roce 2016 si v New Yorku zahraje osmifinále.

Semifinalista posledních dvou ročníků Kei Nišikori na letošním US Open, kde si v roce 2014 zahrál své jediné dosavadní grandslamové finále, končí překvapivě už ve druhém kole. Sedmý hráč světa v něm prohrál 2-6 4-6 6-2 3-6 s Alexem de Minaurem, který si vůbec poprvé zahraje osmifinále grandslamu. V osmifinále bude 20letý Australan čelit Grigorovi Dimitrovovi.

Bulharský tenista po setech 7-5 7-6(8) 6-2 zastavil lucky losera Kamila Majchrzaka a poprvé od Australian Open vyhrál tři zápasy v řadě. V neděli bude bojovat o první čtvrtfinále od ledna.

Kvalifikant Dominik Köpfer nepřestává překvapovat. Pětadvacetiletý Němec, který v minulosti na okruhu ATP i grandslamech vyhrál jediný zápas v hlavní soutěži, po Jaume Munarovi a Reillymu Opelkovi dnes po setech 6-3 7-6(5) 4-6 6-1 vyřadil nasazenou sedmnáctku Nikoloze Basilašviliho, připsal si nejcennější výhru své kariéry a zajistil si debut v elitní stovce žebříčku ATP. Ve čtvrtfinále prověří Daniila Medveděva.

Medveděv pokračuje ve fantastické US Open Series. Vítěz Masters v Cincinnati porazil 7-6(1) 4-6 7-6(7) 6-4 Feliciana Lópeze a vyrovnal své grandslamové maximum. V neděli bude bojovat o své první grandslamové čtvrtfinále.

• US OPEN •
New York, USA, tv. povrch, 57,238.700 dolarů
páteční výsledky (30. 8. 2019)
• Dvouhra muži - 3. kolo •
Djokovič (1-Srb.) - Kudla (USA) 6-3 6-4 6-2
Federer (3-Švýc.) - Evans (Brit.) 6-2 6-2 6-1
Medveděv (5-Rus.) - F. López (Šp.) 7-6(1) 4-6 7-6(7) 6-4
de Minaur (Austr.) - Nišikori (7-Jap.) 6-2 6-4 2-6 6-3
Goffin (15-Belg.) - Carreño (Šp.) 7-6(5) 7-6(9) 7-5
Köpfer (Něm.) - Basilašvili (17-Gruz.) 6-3 7-6(5) 4-6 6-1
Wawrinka (23-Švýc.) - Lorenzi (It.) 6-4 7-6(9) 7-6(4)
Dimitrov (Bulh.) - Majchrzak (Pol.) 7-5 7-6(8) 6-2
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

102
Přidat komentář
smazaný uživatel
Wawrinka s Djokovicom asi cez den, kedze sa predpoklada zachovanie pravidla o reciprocite medzi RF a ND počas night session..

Ak existuje nejaký hrác, ktory by Nadala mohol teoreticky pripravit na Djokovicov BH, tak je to Chung. Z tejto strany je skalopevný, výborný, Rafa sa dnes zapotí.
Reagovat
safi1313
Nevite pls někdo proč si Medvedev včera vysloužil to buceni s piskot? To se choval jak Gyros během zapasu nebo proč? :D
Reagovat
spaniel
https://twitter.com/wtatea/status/1167632840181219329?s=21

Tim to zacalo...
Reagovat
paddy
Kurz na titul Djokoviče v posledních dnech pozvolna roste, nestandardní jev
Reagovat
Mayo
Treba naložiť.
Reagovat
Denis92
Zranenie a tazky zreb.
Reagovat
Ereinion
Reagovat
Mayo
Síce po americky neviem ale Rus bol riadne kysly :D
Reagovat
spaniel
Ten jeho vyraz je top :D Si to uziva.
Reagovat
steve79
Djokovic ma ted opravdu tezky los. Nejprve Wawrinku a pak rozjeteho Medvedeva. Tesim se.
Reagovat
safi1313
Taky bylo na čase, většinou normálního soupeře potká až v SF.. když srovnám jeho losy s těmi co má Rafa (kterej je tu stále kritizovanej jak ma všechno haluzacky lehký ), tak myslím ze Novák ty losy ma daleko lehci a většinou walkover až do SF.. Stanoví držím palce!
Reagovat
Pe3k
ROFL
Reagovat
Mayo
Proti tomuto Wawrinkovi konečne Djoki nebude fackovací panák a v pohode vyhra. Medvedev trikrát za sebou Djokiho neponizi. No a keď si k tomu zoberiem Egoistovu neschopnosť premieňať proti nemu MP a Rafovu neschopnosť vyhrať snáď čo i len 1 set, tak nie je o čom.
Reagovat
smazaný uživatel
Pozor, Nadal proti Djokovičovi naposled uhrál set na hardu právě na USO -- před 6 lety.

Takže má-li ho někde potrápit, je to právě tady.
Reagovat
Mayo
Ako inak s Rogerom sa stretol aj legendárny Black Mamba (:
Reagovat
smazaný uživatel
Medvedev Lopez musel byt super zapas :D
Reagovat
Kozoroh
"Thank you all guys, because your energy gave me the win...I want you all to know when you sleep tonight I won because of you." Adds: "The more you do this, the more I will win. For you guys."

"Děkuji vám všem, protože vaše energie mi dala výhru ... Chci, abyste všichni věděli, když dnes večer spíte, vyhrál jsem kvůli vám. ?Doplňuje:? Čím více budete na mě bučet, tím víc budu vyhrávat Pro vás lidi."

A měli jste vidět jeho výraz při rozhovoru :D
Reagovat
Ereinion
drsný :D něco takovýho jsem v tenise dlouho neviděl
Reagovat
paddy
Typický AAR
arogantní agresivní Rusák
Reagovat
smazaný uživatel
a kyrgios je typicky AAA teda? :)
Reagovat
smazaný uživatel
djokovic AAS
Reagovat
NoletheBest
Klobouk dolů před Medvědem co řekl. Ten chlap je prostě fakt Medvěd.
Reagovat
aape
Dnes Medveděv Lopez pěkný match,
Dnes mu seštelovali nohy líp než včera :)
Tak snad to tak půjde i dál
Reagovat
Kozoroh
Medvěd se v pozápasovém rozhovoru vysmívá divákům :D
Reagovat
smazaný uživatel
Medved break v svrtom, snad to dopodáva..

Ale uz dlho som nevidel hral Lopeza takto dobre. Spickoví výkon obaja.
Reagovat
smazaný uživatel
Spickový
Reagovat
Kozoroh
V třetím setu byl Novak skvělý, sázel jeden winner za druhým, ať již FH inside out, running FH nebo kříżový BH. Kudla hrál velmi dobře. FH dnes Novakovi fungoval spolehlivě celý zápas, z BH v prvním setu trochu víc kazil, ale v třetí sadě to bylw paráda i z BH!

Tak v neděli čeká Serbinátora konfrontace se Stanimalem, kterému my No1eho fans nemůžeme zapomenout, že obral Serbinátora o několik GS titulů. Novak se musí za všechny ty prohry pomstít!!
Reagovat
aape
Anebo přijde o další..
Reagovat
woody
Legrace končí,začíná turnaj :-)
Reagovat
Pe3k
Všichni pojďme fandit Wawrinkovi!
Reagovat
NoletheBest
Díky za super info, viděl jsem HL a Nole hrál fakt dobře.
Reagovat
smazaný uživatel
Tvaril sa na zomretie a potom hrá svoj najlepši tenis.

Ako vravím herečka.
Reagovat
Kozoroh
Budeš to opakovat jako kolovrátek až do finále? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Najradsej len do osemfinále, ale akceptujem moznost finále, samozrejme.
Reagovat
Kozoroh
Djoker teď dává jeden winner za druhým :-)
Reagovat
Kozoroh
Novak zahrál další geniální FH winner :-)
Reagovat
Kozoroh
Super výměna od Novaka, má brejk v 3. setu! :-)
Reagovat
Vlk-v-trave
Ale jo, Denis se snazi...a na to, ze to je hrac mimo 100vku, a jeho jedinym silnym povrchem je trava, kde ty rozdily je schopny smazat, a na ktere se muze ukazat tak max. mesic a pul, hraje opravdu dobre.
Reagovat
Kozoroh
Super, Feli získal 2. set a vyrovnal na 1-1 proti Medvědovi!
Reagovat
Vlk-v-trave
:D)
Reagovat
Kozoroh
No1eho výkon je optimální, v 1. setu sice vyrobil trochu víc chyb z BH, ale jinak jsem spokojený, Novak přetlačuje Kudlu od baseline a nevykazuje, že by ho rameno bolelo, mač probíhá jak má.
Reagovat
Ondřej.Jirásek
Kudla ale hraje skvěle.
Reagovat
Ereinion
Lopez - Medvedev :DD

Vidím to pár gemů a Daniil to těžce nezvládá...už předtím se vztekal po prohraném servisu právě ukázal fakáče publiku, nevím přesně proč...diváci fandili víc Lopezovi, ale až do tý doby nic extrémního, teď to ale asi bude Davis Cup, nebo Federer - Djokovic :D
Reagovat
Ereinion
hm, ale od tý doby, co na něj začali diváci bučet, tak vyhrál asi 11 z 12 míčků a zároveň první set...prostě se zdravě nasral a hrál neskutečně dobře
Reagovat
Ondřej.Jirásek
četl jsem na twitteru, že vytrhl ručník z rukou sběračovi, proto diváci bučeli, ale umpire mu nemohl dát code violation, protože to viděl jen na obrazovce ze záznamu, nikoli live :D
Reagovat
Kozoroh
A ještě hodil na raketu na rozhodčího.
Reagovat
smazaný uživatel
Uz dlho sme tu nemali také atraktívne osemfinále, ktoré sa tam niekde v dialke (papiero a podla momentálnych priebeznych vysledkov) črtá...

Wawrinka-Djokovic...Tenisová klasika. Bez ohladu na formu, ci momentálne herné rozpoloženie Wawrinku, tento zapas bude vzdy lákat. Uz len z nostalgie. Je to uz dávno, odkedy Stan prezil s Novakom svoj románik ťahajúci sa od Austrálie, Paríž az po New York. Je iná doba, vela sa zmenilo. Ale napriek tomu tomu, toto osemfinále si rád pozriem.

Isner-Nadal. Pred prvym kolom som videl v americkej tv diskusiu, kde analyzovali povrch a zamyslali sa nad tym, komu by mohol sediet. Padli dve mená, Nadal a Isner. Nadal si uz dlho na GS nepripisal upset so servisman, hoci je k tomu vzdy náchylný. Snad sa este cosi zmení a postupi Cilic, ktory sa breakuje jednoduchsie..

Goffin Federer. David zrejme budí v NY o chlp mensi respekt, nez Wawrinka s Izzym, no stále platí, že to je na stvrté kolo tazsí kaliber. V Parizi odohral vyborny zápas s Nadalom, vo W. zaznamenal prvé stvrtfinále a pred dvoma tyzdnami premiérové finále tisícky. A aj dnes bol hral az na jeden gem blbec výborne. Konstantne, bez vypadkov. To nebyva u neho uplne zvykom.
Reagovat
turista
Nadal má walkover. To se mu může hodit.
Reagovat
Denis92
Dneska konecne Roger zahral dobre od zaciatku do konca. Pacila sa mi jeho hra, vsetko fungovalo, ale bolo to dane aj superom, ktory mu maximalne sedi.
Dufam, ze udrzi tento level aj do dalsieho zapasu, pretoze Goffin a De Minaur budu neprijemni superi. Tieto motorove mysi vratia vsetko naspat.

Roger sa dnes trosku nastval na tlacovke, ked dostal otazku ohladom schedulingu..Hra night session = je zvyhodnovany, hra o 12 na obed = je zvyhodnovany .. :) Ani sa necudujem, ze odpovedal, ako odpovedal.
Reagovat
sojka1
Rogera vidim az ted ze zaznamu, nejaka ta chybka zatim, ale fanaticky musim napsat, ze tentokrat vypada skvele a je to cele velmi svizne.... a samozrejme nesmirne elegantni... :-))
Reagovat
spaniel
Neprovokuj :D
Reagovat
Kozoroh
Forehanda :D
Reagovat
Cico93
Som fanúšik tých starých neúnavných antukárov. Nebude to mať Stan ľahké.
Reagovat
Vlk-v-trave
Stan ho prejede...a jestli ne, tak je neco spatne:)
Reagovat
Cico93
Teraz už asi áno, škoda toho stavu 4:4 0:40.
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak aj mistr tesar se utne.:)
Na druhou stranu tam Stan mel uz pred promenenym brejkem par zajimvych moznosti, ale kazil...nebyl jeste uplne rozjety. Pokud mu fakt nejak nesvihne, mel by si (ke vsi ucte k Italovi) s nim poradit i ve trech.
Kazdopadne Lorenzi prekvapil, ze je ve tretim kole, a nehraje uplne vylozene zle:)
Reagovat
Denis92
Ja som velmi prekvapeny, ako sa Lorenzi drzi po tom vcerajsom maratone.
Reagovat
kada.tom
Herbert/Mahut dostali klepec 3-6 1-6 ... tam bude něco hodně špatně :-(
Reagovat
mahycek
Tak ať se mu daří dál a já věřím ve finále příští neděli.
A připíši do psaníčka 21 GS, tedy pokud budu u
Zdi(Jeruzallémě) do
středy a Roger stále bude v turnaji.
Reagovat
Patik
Roger v skvelej forme maluje údermi na plátno...bojím sa ďalšieho kola s Goffinom môže vkľude vyhučať toto je tá fáza kedy zvykne mať výpadky v turnaji..
Reagovat
annah
Třeba si ty výpadky letos vybral v prvních setech prvních dvou zápasů... :-)
Reagovat
Patik
snáď máš pravdu.
Reagovat
Patik
Roger v skvelej forme maluje údermi na plátno...bojím sa ďalšieho kola s Goffinom môže vkľude vyhučať toto je tá fáza kedy zvykne mať výpadky v turnaji..
Reagovat
smazaný uživatel
Ve skvelej forme maluje údermi na plátno, ale jeho věčně vyklepaní fans už strachy postují dvakrát, páč může potkat děsivého gofána.
Reagovat
ipko
no ja si skôr myslím, že Gofán bude mať dnes čo robiť s Bustom :)
Reagovat
Patik
No veď práve pozerám že aj s Bustom má problémy..takže pohoda..čakal som že po finále v Cinci natom bude lepšie.
Reagovat
ipko
btw v druhom sete nestratil na podaní ani loptičku..
Reagovat
mahycek
Já věřím, že to RF dopodává hodně, hodně daleko. Trochu
mě mrzí, že v něděli v noci odlétám.. Tak budu snad
v obraze.
Reagovat
ipko
Rogerovi možno pomohlo aj presunutie jeho boxu do tieňa.. hovoril, že on nie je poverčivý ako niekto(je jasné koho tým myslel), a preto s tým nemal žiaden problém :)
Reagovat
steve79
Roger kdyz je ve forme, tak se na jeho tenis nadherne diva. Pri vsi ucte k Djokovicovi a Rafovi, tak oni tak nadherne nehraji.
Reagovat
smazaný uživatel
Když je Federer ve formě tak je nehratelny. Ale ta forma je ve 38mi už dost kolísavé.
Reagovat
steve79
Kolisava? Od Indian Wells hraje skvely tenis. Nepovedll se mu jen zapas s Rubljovem. Překvapil na French Open.
Reagovat
smazaný uživatel
No tak hlavně Rublev hrál top class, to je věc druhá.

Ale Roger má výpadky a ti lepší hrací ho mohou potrestat. Snad bude hrát ještě čtyři zápasy stejný tenis. Bylo by fajn si zahrát finále USO a ideálně s Nadalem.

Respektuji všechny, ale Djokovic by mohl vyhucet :D
Reagovat
Marduch
Djoko skrecuje, Fedex ve finale udola Rafu.
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska zjistíme jak na tom je
Reagovat
turista
Proč by měl Novak vyhučet?
Reagovat
paddy
sám říkal, že je to o počasí a denní době
Reagovat
ipko
nie, hovoril o tom, že rozhodujúce sa prispôsobiť rôznym podmienkam.. čo samozrejme má hráč s jeho skúsenosťami jednoduchšie ako ostatní..
Reagovat
paddy
Říkal, že ve vlhku nejdou výměny rychle ukončit
Tím se přibližujeme k antuce a výsledek se může otočit
Reagovat
smazaný uživatel
Ano.

Počasí je pro jeho hru absolutně zásadní.

Viz.FO 2019
Reagovat
paddy
večer se proto jeho šance snižují a poslední kola budou večer
samozřejmě není to stěžejní faktor
Reagovat
Cico93
Nehrateľný:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, pre hracov od 50. miesta je Federer nehratelný..

Prave preto ho volám jednooký král slepých, pripadne král druhého sledu, mozes si vybrat
Reagovat
janek_da
A jak volas nehratelneho hrace pro nastupujici generaci?
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal..

Statistiky to len potvrdzujú.
Reagovat
janek_da
Jsem cekal neco jako "Kulhavy mezi batolaty"
Reagovat
smazaný uživatel
Bože moj.
Reagovat
mahycek
První set jsem viděl částečně, ale pak všechno. Kromě
4 - 5 chyb ve třetím setu na síti, to byl Roger.
Parádní vyrovnaný, no Mistr s vekým M !!!! Teď ušetřil,
čas 1.20 h. strávil na kurtu. Má skoro 2 dny volna do
osmifinále. Může jít s rodinkou na zmrzlinu. Paráda,
nakopne ho to. A nyní Muchová vyřadí Serenu!!!!!
Reagovat
Pe3k
Pěkně! Někdo tady vsázel na Evanse, už nevím o koho šlo, ale byl to evidentně pomatený hejtr a blázen...snad se Roger rozjede k lepším výkonům.
Reagovat
smazaný uživatel
Tvl to byla solidní demolice. 1:23 hod na tři sety, 48 winneru 19 chyb. Začínám mít naději.

Nishikori vyhuci, Djokovic má rameno v pejru.
Reagovat
Mayo
Egoista konci v SF, klidek.
Reagovat
dappe
Snad se v dalších kolech bude k dnešní hře přibližovat, dnes hrál od 2. setu úplně dokonale, takže jsem zvědavý.
Reagovat
smazaný uživatel
Dokonale, ked mal na kazdy úder čas, kedze to z druhej strany letelo ako plachtiaci list :)

Neuveritelne, ako vy ovečky vnímate tenis jednodimenziálne..
Reagovat
smazaný uživatel
Když Rafa zmasti na antuce Lopeze tak tady basnis a teď děláš z fed fans ovečky. :))
Reagovat
dappe
Hrál dokonale. To, že dnes hrálo vše v jeho prospěch, je věc druhá. Proto píšu, že se k tomu snad přiblíží, ty jednodimenzialne.

Dnes působil mimořádně vyhořele no :D
Reagovat
spaniel
Lol. Ty jsi vzdy nejposranejsi, kdyz ma hrat Nadal a vubec nevidis objektivne a jdes nam neco vykladat.
Reagovat
smazaný uživatel
Ked Nadal vyhral v prvom kole so súperom podobného charakteru, tak som to niekde sucho zhodnotil, ze hral dobre..

Po dnesnej vyhre hrá Federer nadherne ako nikto, maluje na plátno, je nehratelný :)

Fanatici, zbohom zdravy rozum.
Reagovat
spaniel
O to nejde. Jde o to, ze soupere taky vnimas jak nebezpecnejsiho nez je a po snadne vyhre vidis vykon sveho lepe, nez byl...je to prirozene a je to u vsech. Mel bys to chapat a nechat si je vychutnat nadseni po dvou spatnych zapasech. Ale to bych chtel moc, radeji budes rypat.
Reagovat
smazaný uživatel
3:0, kurz 2..Zadarmo :)

Evans je sympatický chlapík, ale bolo jasné, ze s tym svojim papierovym BH bude sluzit ako sparing a nástroj pre zvysenie sebavedomia..

Apropos, tusim ty s Kamilom ste de Minaura odpisovali, ked som mu pred dvoma rokmi predpovedal, ze bude na harde spicka a novodobý Lleyton. Dnes má 20r a je v osemfinále a pojde aj dalej. Tak ale ty sa tenisu nerozumies a Kamil sa pomýlil.
Reagovat
smazaný uživatel
Já ho neodepisuju, říkám, ze je to grinder a dneska vyhrál nad dalším grinderem.

Až potká dobreho baselinera s koncovým úderem, tak se pobavime.
Reagovat
EllNino
říkals, že až postoupí do 4. kola GS, změníš názor :D
Reagovat
smazaný uživatel
Pomalu menim, ale neviděl jsem ani míček z jeho zápasu na USO.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist