Bydlení Tipy, rady, návody

Vyrob si sám – jednoduché dekorace, které si vyrobíte svépomocí! 3

Vždy jste obdivovali neotřené a moderní dekorace v domácnostech? Ptali jste se, kde sehnali danou vázu, originální obraz nebo cokoliv dalšího? Nebo obdivujete ty, kteří umí sami něco vyrobit a činí tak ve své domácnosti? Ta následně vypadá skutečně moderně, neotřele a navíc díky tomu lidé často ušetří na nákladech. Než dát tisícovku za obraz, který bude v desítkách domácností, není lepší udělat si svůj vlastní, který bude rodinný a svým způsobem originální?

Talent a také chuť něco připravit

Nemusíte mít extra dobrý talent, kreslit podobně jako Van Gogh a další. Chce to jen trochu umu, šikovnosti a nápadu. Můžete tak do svého interiéru vytvořit spoustu dobrých a krásných věcí, které by vám interiér zdokonalili, oživili, zkrášlili. A co víc, mnohé věci jsou jen a pouze za minimální náklady, takže kromě tvůrčí chvilky a výsledného díla můžete také ušetřit nemalé finanční prostředky. Co tedy můžete do svého interiéru vyrobit? Co by jej pomohlo zkrášlit a oživit?

Nápisy s fotografiemi

Máte doma fotografie, které jsou hezky v počítači a čekají „až je vytisknete“? Nechcete je však dát do obyčejného alba, kde se na něj bude neustále jen prášit? Chcete je mít neustále na očích, aby každý viděl vaše vzpomínky? Můžete jednoduše vytisknout fotografie, které chcete, které mají být viděny. Mohou být barevné nebo je převeďte nebo černobílé barvy a vytiskněte.

Následně si pořiďte dřevěná písmena. Ty najdete v mnoha obchodech s hobby potřebami nebo v papírnictví. Můžete z jednotlivých písmen vyskládat různá slovíčka jako láska, domov, vyzkoušet anglické názvy jako přátelství a podobně. Na dřevěná písmena naneste lepidlo na dřevo a následně nalepte fotografie. Ty ještě můžete poté přetřít lepidlem nebo bezbarvým lakem, aby se fotografie nijak neponičily a zůstaly stále stejné.

O autorovi

Zuzana Žáková

Zanechte komentář