Justice League
84/100 - 38×

Justice League

Superman, Batman, Wonder Woman a další. Superhrdinská týmovka Justice League chrání svět na stránkách DC Comics už od roku 1960 a nyní přichází na filmové plátno v novém projektu, díky kterému všechny tyto superhrdiny konečně uvidíme pohromadě!

USA | 2013 | Vysílá se
žánr
Akční, Fantasy, Komiksový
hrají
Henry Cavill, David Corenswet (Superman), Ben Affleck (Batman), Gal Gadot (Wonder Woman), Viola Davis (Amanda Wallerová), Jai Courtney (Kapitán Boomerang), Jason Momoa (Aquaman), Jeffrey Dean Morgan (Thomas Wayne), Lauren Cohan (Martha Wayne), Diane Lane (Martha Kent), Kevin Costner (Jonathan Kent), Robin Wright (Antiope), Ewen Bremner (Charlie), Connie Nielsen (Hippolyta), Danny Huston (Erich Ludendorff), Saïd Taghmaoui (Sameer)

Na nových fotkách z Birds of Prey vidíme Harley i padoucha Black Maska

Na nových fotkách z Birds of Prey vidíme Harley i padoucha Black Maska

První trailer na Birds of Prey uvidíme už v příštím týdnu, představit by se měl spolu s premiérou Muschiettiho filmu It: Chapter 2. Nyní se na Twitteru objevilo několik dalších fotek z filmu, na kterých kromě Harley či Black Maska vidíme i Harleyiny hyeny Buda a Loua. Těšíte se na týmovku od DC?

9 3
31.8.2019

Diskuze /9

Azgeroth

Dost velký těšando

1.9.2019 | 0:10:20
Timik.

tá black canary, je doslova black canary

1.9.2019 | 15:38:03
Bane

Dinah Lance aka Black Canary … to je zase obsazení tohle. Asi by bylo moc rasistický, kdyby ji hrála blondýna, jak to je v komiksové předloze. Stupidita dnešního světa…

#4 filipas
1.9.2019 | 17:50:58
filipas

#3 Bane: A vadí to? Není důležitý, jakej bude nakonec film, než kdo koho hraje? Zajímavý, že na Nicka Furyho si nikdo nestěžuje…

#5 Doctor_11
1.9.2019 | 18:21:42
Doctor_11

#4 filipas: Tak Nick Fury z MCU je adaptáciou Nicka Furyho, ktorý bol do Ultimate Marvelu vytvorený podľa S.L.Jacksona…ale inak súhlasim s tým, že je jedno aký herec koho hraje, hlavné je aby ho zahral dobre

#6 Ratemus
2.9.2019 | 12:08:15
Ratemus

#5 Doctor_11: ano to je jedno ale ne u postav které mají mnohaletou historii… nedokážu si představit černého Pottera, froda, Batmana či Jokera…už severský bůh Heimdall s přízviskem Nejbělejší z bohů, černý Roland v Temné věži…teď se objevují zprávy ze Two face v novém Batmanovi bude také černoch. Myslíš že by si černoši řekli že je jedno kdo bude hrát Falcona, Black Panthera nebo Luthera Kinga, hlavně aby byl dobrý film? Už Caesara hrál černoch…je to normální?

#7 Doctor_11
3.9.2019 | 14:51:59
Doctor_11

#6 Ratemus: No ja by som bol tiež radšej ak by sa držali predlôh, poslednú dobu mi už tiež vadí keď vidím ako sa Černosi obsadzujú do adaptácii bielych postáv. Ale stokrát radšej budem, keď bude zachovaný, zachitený charakter postavy, ciže ak bude postava dobre napísaná a zahraná. A povedzme si na rovinu, porovnávať Caesara, hystorickú postavu, a Batmana, Jokera,atd. čiže postavy fiktívne je dosť veľký skok.

A len pre info, J. Rowling na svojom twitteri prehlásila , že nikde nenapísala že je Harry beloch :D

#8 Ratemus
3.9.2019 | 15:20:22
Ratemus

#7 Doctor_11: no charakter je důležitý a někdy mi to i nevadí viz Mordo, ale např Roland také není psán jako běloch ale na tom filmu je špatně snad vše…podle měe se to všude nehodí prostě…

#9 DarthRevan
3.9.2019 | 15:42:35
DarthRevan

#8 Ratemus: Co se týče tý Dark Tower, tak se už tenkrát hojně psalo, že by bylo fajn, kdyby si Matthew a Idris prohodili role.

webmaster
4.9.2019 | 3:40:48
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Aktuální film

Aquaman a ztracené království

Režie: James Wan
Scénář: David Leslie Johnson-McGoldrick
Hudba: Rupert Gregson-Williams
Hrají: Jason Momoa (Aquaman), Patrick Wilson (Orm), Yahya Abdul-Mateen II (Black Manta), Dolph Lundgren (Nereus), Nicole Kidman (Atlanna), Temuera Morrison (Thomas Curry), Amber Heard (Mera)

Stopáž: 124 minut

Nejoblíbenější filmy

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Herci

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama