InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Ron Hutchinson: Moje tango – divadelní drama

    sobota 20.4 19:00 - Sokolovna, Blatná

  • Vernisáž výstavy obrazů Jakuba Sajlera

    sobota 20.4 14:00 - Městský úřad – Sloupová síň, Vodňany

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Prohra o dvě branky byla pro Kovářov vítězstvím, Týn jasně dominoval

KOVÁŘOV – Fotbalisté Kovářova, kteří zažívají po loňském postupu historickou sezonu v I. A třídě, si poslední srpnovou sobotu připsali druhou porážku v řadě, když na domácím trávníku nestačili na Týn nad Vltavou. Hostující tým, který před sezonou ještě posílil exkrajský Radim Štos z Olešníku, kde dával góly po boku Davida Lafaty, předváděl pohledný kombinační fotbal a zápasu jasně dominoval. Dvěma góly v první půli rozhodl Štosův kolega z útoku Pavel Vařil. Kovářovští byli prakticky bez šance, a protože běhali v úmorném vedru de facto celý zápas bez míče, sáhli si na dno svých sil. Ke cti ale jde svěřencům trenéra Jiřího Jaroše minimálně to, že utkání skutečně odmakali až do konce, a přestože si míče tentokrát moc neužili, tak už po přestávce další branky neinkasovali a udrželi výsledek v celkem lichotivé podobě – 0:2.

Další zápas sehrají v neděli na Hluboké (17). Utkají se tak dva týmy, které ještě před pár měsíci dělily před sestupem Hluboké a postupem Kovářova dvě soutěže.

TJ ZD Kovářov – FK Olympie Týn nad Vltavou 0:2 (0:2). Branky: 27. a 41. (pen.) Vařil. Rozhodčí: Vítek – Písek, Klimeš. ŽK: 2–0 (Škoch, M. Suchan). Přihlíželo 100 diváků.
Kovářov: Baštýř – Kvasnička (64. Hendrych), Škoch, Jarošík, Vlna (87. Suk) – Svojše, Hubička – Smetana (72. Radosta), Brůžek, Novák (46. J. Suchan) – M. Suchan (81. M. Jaroš).
Týn nad Vltavou: Vachuta – Stoklasa (68. Šťastný), Boček (85. Mezera), Meidl, Houska – Plojhar, Brom, Dobal, Mravec – Vařil, Štos.

Ve středečních Milevských novinách nabídneme třeba hodnocení trenéra Kovářova Jiřího Jaroše nebo rozhovor s domácím kapitánem Petrem Jarošíkem. Ten porovná dosavadní soupeře svého týmu na začátku sezony, popíše v čem Kovářovské soupeř z Týna tolik přehrával, nebo prozradí, jestli viděl i na prohraném utkání něco pozitivně?

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace