Hlavní obsah
Článek

Jennifer Lopez (54) momentálně promuje svůj nový snímek Zlatokopky, kde si zahrála striptérku spolu s Cardi B (31), Lili Reinhart nebo Keke Palmer. V rámci rozhovoru pro Access se pochlubila vtipnou historkou, kdy své kolegyni málem přerazila nos.

V jedné scéně se postava Jennifer pere s postavou Constance Wu. Během natáčení se prý obě dohodly, že se do toho pustí, jako by to bylo doopravdy.

„Chytla jsem ji za ruku a ona se začal prát ještě intenzivněji než já,“ smála se Lopez při rozhovoru. „Chvíli jsme takhle pokračovaly, až telefon, co měla v ruce, vyletěl a rozbil jí nos.“

Wu sice neutrpěla žádnou zlomeninu, ale rána na nose jí prý začala krvácet. „Strašně mě to vyděsilo, bylo mi to tak líto a bála jsem se, že budeme muset ten den zrušit natáčení,“ svěřila Jennifer.

To se naštěstí nestalo, protože se Constance rychle oklepala a rozhodla, že bude klidně pokračovat dál. „Myslím, že to byl moment, kdy jsme se hodně sblížily. Říkala jsem si, jak jsi skvělá. Velký respekt.“ složila kolegyni kompliment zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám