Jak ztratit kluka v 10 dnech: Oblíbenou slaďárnu čeká seriálový remake

Jak ztratit kluka v 10 dnech: Oblíbenou slaďárnu čeká seriálový remake | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Tvůrci slibují modernizovaný reboot komedie z roku 2003.

V roce 2003 měla premiéru komedie Jak ztratit kluka v 10 dnech, ve které si hlavní role Andie Anderson a Benjamina Barryho zahráli Kate Hudson a Matthew McConaughey. Tržby překročily hranici 177 milionů dolarů (rozpočet byl 50 milionů dolarů), ale recenze úplně oslavné nebyly. 

Šlo tak o jednu z mnoha průměrných a relativně finačně úspěšných romantických komedií, na které se člověk rád podívá během líného nedělního odpoledne, ale do filmové historie se zlatým písmem nezapíší. Ale plánovaná videoplatforma Quibi, která bude nabízet videa do 10 minut délky, má dojem, že jde o materiál se slušným potenciálem, takže se rozhodla, že nabídne reboot. 

Ten by měl být modernizovaným přístupem ke klasickému tématu, které známe z filmové verze. Synopse pak zní následovně:

"Seriál bude sledovat zbrklou mladou online sloupkařku a sexem posedlého reklamního agenta, kdy oba potřebují jednou a provždy dokázat, že umějí být monogamní. Brzy nicméně zjisti, že udržet si vztah je těžší, než se díky Andie Anderson zdálo!" (pozn.: Andie Anderson je postava Kate Hudson z původního filmu).

Zdá se tedy, že seriál bude navazovat nebo minimálně lehce odkazovat na původní film. Dobrou zprávou je, že si seriálovou verzi vezme na starost zkušený tvůrce - napíše ji Gary Branum. Ten má na kontě velmi zábavný seriál The Mindy Project.

Zatím nebylo oznámeno, kdy se dočkáme premiéry, nicméně samotná služba Quibi odstartuje 6. dubna 2020 a v plánu je nabídnout v prvním roce existence zhruba 7 tisíc epizod různých projektů, do kterých chce Quibi investovat miliardu dolarů, kterou získalo od investorů jako jsou Disney, Warner Bros. nebo Sony.

A než se dočkáme uvedení seriálu, můžete si připomenout původní film.

Zdroj: TVline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Tomosaurus | 01.09.2019 20:31
Ja chcem remake Percyho Jacksona a Eragona pripadne nieco od Darrena Shana a nie americke kokotiny o nadrzanych amikoch.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu